Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam za sve klubove iz nase lige evo siroki izjednaci... pa necu valjda navijati za klubove iz zimbambvea
Tako pozitivni ljudi i razmisljaju
Joooooooj sivilaaaa. Molim UEFU da izbace i nas i ovu bajtaru, niko nije zasluzio da prodje. Sramota
https://www.youtube.com/watch?v=U74I0ISqpO0
Ma tesko ce tamo kod cifuta
losije utakmice nisam gledao odavno, slobodi Bgm fali Saric. Sretno u uzvratu
zasto dzaba gledat,kad oba mogu dogurat najdalje do 3. pretkola.
s obzirom da je ovo cetvrta utkamica sa novom ekipom i da su juce s priprema dolsi u zenicu ovo je super rezultat.Niko, niko samo Sloboda
Vise se skupi raje kad nekog auto udari hahahaha
TomSawyer , 4.000 tuzlaka u Zenici udaljenoj 135 km nije malo .
Odlicna Sloboda,sa priprema direktno u Evropu i jos ovako solidno odigrati je za respekt. Husref je previse ziheraski postavio igru,da ne primi gol i u tome uspio. U revansu udarit na kontru i eto prolaza
@BW1 Zar vas jos boli onaj poraz? Igrala je Sloboda kup UEFA jos prije 40 godina i u jednoj utakmici dala spancima 4 komada ako te zanima.
Vrlo losa igra obje ekipe. Sloboda blijeda sjena ekipe iz protekle sezone, ovom igrom moze racunati na donji dio tabele u nasoj ligi. Ni Beitar nista bolji, kako su se oni plasirali za Evropu nije mi jasno. Haman, ni njihova liga nije nista bolja od nase. Posto su talasike i jedni i drugi, sanse za prolaz su 50:50.
@tuzlak458 Sta nisam u pravu? Da je bila losa igra obje ekipe? Igra je bila na nivou derbija opstinske lige u nekadasnjoj Jugoslaviji.
@tuzlak458 Jeste bilo malo vremena za pripreme ali ovo je ispod ocekivanja. Ona Sloboda od prije dva mjeseca bi ove sabane otpuhala sa 3 gola u mrezi.
Sloboda bi ove pojela za dorucak da nije sami pocetak sezone. Prva utakmica i odmah jako vazna,preoprezno se igralo. Ja sam prezadovoljan igrom i zalaganjem a ni rezultat nije los,naprijed crveno-crni
SLOBODA SAMPION OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Cvrle Jedanaesterac - Sloboda, Sloboda ( Veliki ciklus poema)
Dobro su prošli, možda i najrealniji rezultat. Čist gol nisu priznali Beitaru, evo pogledajte ... https://s31.postimg.org/njqv2lfa1/Untitled.png Sudeći po ovom prvom meču, Sloboda je vjerovatno već ispala. Ovi će ih tamo lako dobiti osim ako se neko čudo ne desi!
Nidje veze,gola nije bilo. A u revansu ce Sloboda biti jos bolja,nista ovi cifuti nisu bolji
@leteciodred Ima gore i u videu, jasno se vidi, najlakše se lud praviti.