Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini spas za Real je slijedeći: Smjena predsjednika i prodaja igrača: Ronaldo, James, Danilo i Ramos. Pare dobijene od prodaje istih iskoristiti za kupovinu: Reus, Hummels ili T. Silva, Veratti i jednog napadača tipa Cavani.Ova ekipa bi bila konkurentna Barci: Navas, Carvahal, Humels, Varane, Marcelo Modrić, Kross (Isco) - zavisi od protivnika, Veratti Bale Reus Benzema (Cavani) Klupa: Casilla, Pepe, Casemiro, Isco, Jese, Cavani i jedan bek srednje kvalitete kao npr Coentrao.
Možda ipak docekam da velikog Reala dobijes na penale!!!!!!!!! Željezničar 1921
i oni ce sa celzijem na mektebskom turniru igrat
hahahaha čega kraljevi
Titula je Barcelonina da je izgube Real nije zasluzio ni da bude u lovu za titulu zato sto su propustili svaku priliku koju su imali do sad da stignu jebeni Atletico a ne Barcu, ali sve to na stranu ali da li sam ja lud ili se ne razumijem uopste u fudbal neka mi neko kaze kako moze onaj Danilo dobiti pocetnu poziciju ispred malog Carvajala pa mali je izmislio fudbal za onog Brazilca
Ovim velikim klubovima se mora navući rezultat pa makar to očigledno bilo
kompenzirali su nedosudjeni penal... Betis pruzio dostojan otpor
Barsa ako pobedi u zaostalom mecu skoro pa sigurno osvaja titulu
Al' najbitnije je ovo "Kraljevi pogodili iz nedosuđenog ofsajda" jes bio ofsajd 100% al' zašto niste napisali da Realu nije dosuđen 100% penal nad Benzemom u prvom poluvremenu?
Haj malo katalonisti udarite minus, pogledajte utakmicu znat ćete o čemu vam pričam :D
a penal za betis? ako je bio na benzemi onda je i varane napravio prekrsaj za penal
PRIKAŽI ODGOVORE (2)