Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Dinamo! Turska liga je za kločine na zalasku karijere, a Dulja ima perspektivu i u kvalitetnoj sredini ( FK Sarajevo nije kvalitetna sredina) može napraviti mnogo toga. Mamara bi ga malo izbrusio i prodao u neki evropski klub za puno više novca.
Neće on niĐe....
Medijski izvikan igrač i ništa više, 500k € je njegova realna cijena, sve ostalo je bacanje para a tek kakva je on sam ubleha će se uvjeriti na prvoj utakmici.
nek dijete ide da ne zavrsi kao stanic ili svraka,bjezi dijete i nek te prati sreca ako bogda
Dobar je igrac, ako ode za milion malo su uzeli. Sretno mu gdje god da ode.
u dinamu bi bio rezerva
Dinamo je mozda najbolja opcija, momak ima potencijal ocigledno neka se strpi godinu. plus igrace Ligu sampiona. a mislim da bi imao i mjesto u prvom timu. Blizu kuca..
Ove clanke placaju menadzeri, probisvijeti, koji su unistili nas fudbal. Onaj koji uzima novac od tih menadzera i objavljuje vijesti po njihovim zeljama je saucesnik u sahranjivanju naseg fudbala.
Hebo ga saban mora li cijelo vrijeme sa negativnim komentarima. Takvi smo kakvi jesmo i to ako dobijemo milion za duljevica ima da se udaramo nogom u guzicu. Mi nemamo boljeg a vi sto lupate samo milion i samo 600.000 milja nemate pojma o zivotu, da vas covjek sve sabere ne bi 200 maraka iz vas istreso.
Ima li jos jedan klub pa da mozemo izabrati? Ove sto ste nabrojali je sve tu i tamo.
Ako želi igrati, onda Young Boys ili PAOK.
Cuj milion ne zna ubaciti loptu covjek daj bjezi a jos bolje za nas pojacat ce nas ako ode hahaha
@relod87 Ovaj Tom serenda gluposti
@ValaBaš Pratim Sarajevo svaku utakmicu gdje god da igraju a nije nista pokazao a da vrijedi milion to su gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na kraju ce ostati u Sarajevu
Sa Zmajevima je ove godine osvojio historijski trofej, a to je Kirin kup u Japanu. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAH
Đesi deBilU vlaški
sretno dulja, prerasto si ti ove kokuze i ovu ligu
@tuzlak478 A ja iskreno sumnjam da znaš o kojem je igraču riječ i u kojem timu igra