Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ce im Besic polomiti kickmu :)
Muha chachka mess(i)ku bome, na-hair- na-dobro :D
Ma hebo Messija, njega ce nekako i zaustaviti (dvojica ako treba), nego svi su zaboravili na Di Mariju (strasno brz), na Aguera (isto tako brz), tu je i Higuain! Sta s njima?
Ma Aguero se zaleti u petoricu sam, i to je naša lopta. Ova dvojica su veliki problem.
samo u naslovu pise da je to rekao, u tekstu se ne spominje ronaldo
Jako glupa izjava Besica. Na stranu sto to nije tacno, ali zasto bezveze buditi iz sna i motivisati igraca koji je zadnjih godinu dana totalno demotivisan i nezainteresovan za fudbal ?? I koji je k tomu najbolji fudbaler ikada.
hahaha, ovo probuditi i motivisati mesija? pa ovo čuje svaki dan bar 15 puta. ovo je rekao baš kako treba. respektovati protivnika ali ga se ne bojati. šta misliš kako će naši igrati ako im se noge budu tresle?
Halo bolan, ovo je izjavio igrac iz prve postave njegovog sljedeceg protivnika. Nece cuti ono sto ti i ja baljezgamo, ali kada kaze igrac protiv kojeg igra za 4 dana - onda se to itekako cuje. Ko je rekao da se trebamo bojati Argentine ?? Naprotiv, ne treba im pokazati nikakav respekt i krenuti na njih bez pardona. Ali se treba suzdrzati od bilo kakvih izjava o njima prije utakmice, a pogotovo omalovazavanja.
Messi je bolji, a ti Bešiću nemaš pametniji naćin nego da s takom glupom izjavom ponoziš Messija pred utakmicu.... Pokažite se, zaustavite najboljeg na svijetu.
Ovo nije nikakvo poniženje ;) zašto nešto govoriti što nije tačno, a Bešiću svaka čast.
..a ko je Besic..aj bjazi..u strahu su kratke noge..ovi mediji su nevjerovatni..
Možda i jeste (moje mišljenje je da nije), ali nemoj života ti izazivati ovako, sjeti se Ronalda kad su mu naši uzvikivali Messi, Messi. Ne treba nam inat takvih igrača.
Messi je rodjen onako dobar, Ronaldo je postao dobar. Ronaldo definitivno bolji, to je i pokazao zadnje dvije godine. Nek Messi promjeni klub pa da ga vidimo malo onda kad Iniesta i Xavija nema iza njeg kao podrske.
Čuj nek promijeni klub. Odavno veću glupost nisam pročitao, isto ko da Ronaldo igra sa nekim levatima