Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brz oporavak zmaju naš
@THCFCS1 "Mama Said Knock You Out". (LL Cool J)
@THCFCS1 Prijavite ga za spam.
sto bi rekli na football manageru: Injury prone :D
Crveno označen
besha stavi fudbal snimaj pornice
Koliko je pametno da se oporavlja u BiH, pomalo je upitno jer bolje bi bilo da je negdje gdje ce biti vise skoncentrisan na oporavak.
Uz domaću hranu dobijaš još 20kg
gledaj ljiljana gledaj patriote, sin bosanski !!!!!
jesmo pehovi...taman u nedostatku igraca ovo se desi.
@VeljkoPetrovichajduk Upozorenje: Ovo je najnovija budala na klixu zaražena srpskim nacionalizmom i nastavak politike samouništenja.
@VeljkoPetrovichajduk Upozorenje: Ovo je najnovija budala na klixu zaražena srpskim nacionalizmom i nastavak politike samouništenja.
Steta! :(
HD Bosanac!!!brz oporavak Muhamede
Bro brz oporavak
beba
Joj Mume ko da si od stakla brate :( .. Brz oporavak, ZMAJU !!
Steta i nadam se da nisam u pravu ali ovo mi lici na veliki pad i ne vjerujem da ce se vratiti i biti onaj stari. Bas sad kad je trebao razvalit u ovoj sezoni drugi ce se nametnuti... steta!
Bešiću oplodi meeeeeee
mislis opijat ces se