Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bolan nije? On je jos uvijek predsjednik Milana, bez obzira na svoju politicku karijeru. Dopredsjednik mu je Galliani, kojeg smatram glavnog krivca u ovoj krizi s klubom. A Milan svakako mora osvjeziti tim mladjim igracima. Narocito bekovima.
Budalo, Milan nema bekove i nema ni jednog brzog igraca... niti su igrali bolje, niti su Manchesteru do k.urca
u pravu ste za sedorfa, pa čak i flaminija, bekovi u milanu ne postoje itd. ali mali ispravak ovaj gospodin iz članka nije već odavno predsjednik milana kao što piše u tekstuHVXNV
U pravu je covijek 100% svako ko je gledao tekmu i realno razmislja bez pristrasnosti ce reci da je Milan igrao bolje i da je Leonardo pogrijesio sa taktikom i pojedinim igracima. Beckam, Favali, Huntelar, nisu za prve postave tj Favali nije nikako za Milana. Seedorf, Flamini moraju da igraju od pocetka.Pa cak i Inzagi.
to se vjerovatno odnosi na to sto Flamini nikako ne igra...
haha pa sta ce one starkelje bolje ti je da kupis dva igraca nego da trosis na kur.... konju glupi