Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preporucio bih ovim "KVAZI POZNAVAOCIMA" da se malo raspitaju tj "proguglaju" i saznajo koliko AC Milan kosta po Forbes-u,prije nego li pocnu nebuloze valjati...Ako im je mrsko u pitanju je oko 745 mil eura,i to bez sosptevenog stadiona...Postavlja se pitanje sta bi bilo da imaju stadion,islo bi sigurno preko 1.milijardu....a to sto nije doticni htio da proda Klub pokusava sto vise da uzme novca,i za novinare klixa,nije u pitanju 51% vec 70% udjela za 500 mil eura...toliko.... ;)
nije na prodaju al vrijedi vise od 500 miliona
capo di tutti capi !!!! tako je gazda,reci im da nema sale sa sedmerostrukim prvakom evrope,i jos uvijek najtrofejnijim timom svijeta.!!!! FORZA MILAN PER SEMPRE
Vise vrijedi Bale od Milana!!!
Oni ti ga puše Silvio.
Pitanje dana: Da li je bolje uloziti u Bhtelecom ili AC Milan?
u bh telecom mozes vise rodbine zaposliti.
zar je ovaj pedofil jos ziv :)