Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nemoj nikada prodati Milan ARAPIMA molim te !! Nije za njih fudbal !! Za njih su trke kamila, pljuvanje u dalj i slični sportovi :).
koliko li je maloljetnica palo sinoc berla aaa? :D
hocel biti na kliodini ponuda koliko će Milan puta preći centar na Nou campu.... Barlusconi uskoro ćeš postati vlasnik još jednog trofeja, #vlasnik kluba koji je osmilio taktiku 11-0-0# vidi sa sudijama jel možeš igrati utakmicu bez sredine i napada samo odbrambene igrače da izvedeš na teren... već mi je u očima patnja od tekme na nou campu... bunker/bunker/bunker...treba i to gledati.... rukometaši...ko zna možda je novi sport na pomolu...
Dobit ce Milan svoje na Nou cAMPU NALJUTILI SU USPAVANOG DIVA
slazem se predsjednice. lagana pobjeda sinoc. trening utakmica pred inter. ipak je inter bolji od barse, i oni su ih prije 2 sezone naderali isto onako
Ko ovo Silvija miluje po glavi?
Znači da nisu najbolji na svijetu, vi ste bolji...
gotovo barca je p.o.p.u.s.i.l.a, ne mogu se vise nikako izvuc, j.e.b.a.l.i su jezu ledja
@Kevin Bravo druže, neka si objasnio ovom levatu ko je ko!
Mogu samo zamisliti kako je dobar bunga-bunga parti napravio poslje tekme
Pobijedili i otresli ko slinu! FORZA MILAN!!!
Tako je Silvio poderali smo malu Barcelonu!!!
I Sarajevu se nekad posreci da Zelju pobjedi tako bi i sinoc s Milanom :)
@ dfr : Kada pogledaš malo biografiju ovog kako ga ti nazva " krmka " svatit ćeš koliko je glup tvoj komentar . Ovaj " krmak " je UBJEDLJIVO NAJTROFEJNIJI PREDSJEDNIK nekog kluba !!! Ovaj " krmak " je predsjenik NAJTROFEJNIJEG svijetskog kluba !! Ovaj " krmak " je od prodavača košpica i kifli postao jedan od najbogatijih ljudi na svijetu !! Ovaj " krmak " je između ostalog već par puta bio premijer Italije !!!! Sa ovim KRMKOM nema takmičenja u bilo kojem smislu !!!
Kako navijati za Milan kad mu je vlasnik ovaj krmak? Zato više volim Barcu...
drtino stara... ne zaboravi da se igra još 90 minuta i to sa Barcelonom i to na Camp Nou...