Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispuhao ko balon
Ni ovaj da shvati da je kraj...!!! Cak ga ni saudijci vise ne trebaju.
To je bezobrazluk zbog kojeg trebaju tuziti takve igrace i traziti milionske odstete. Cuj on se naljutio i eto nece igrati. A to sto iskesira milione godisnje, to je ok. Zamisli dodje gradjevinac i kaze sefu necu ja danas raditi malo sam ljut.
Prije 60 godina smo imali naslov čovjek otišao u svemir. A danas naslov čovjek se vratio na Instagram. Čovječanstvo se radikalno degradiralo za 60 godina. Promocija vrijednosti debilizma potrošačkog društva i jeftine zabave je planski radnjena i daje rezultate
Ovi glupi arapi bas kontaju da ce neko doci kod njih da igra fudbal zbog fudbala a ne para. I da nece svaki lut kad ih trepavica zaboli reci ja danas necu igrati.
U Sarajevu igraju za dzaba iz ljubavi ?