Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morali su u Juventus dovesti i njega da igra za Ronalda, jer je Ronaldo bez njega igrac za Lecce i Veronu. Ovaj ima mozak da igra bilo sta.
jos samo da odradi zatvorsku kaznu za slucaj Valbuena, i moze biti na nekoj poziciji u Realu poslije fudbalske karijere :D ...
Ronaldo na aparatima
dze mu onaj urus sto ga kupio last year
A samo ga nesto tuzakaju, lik kralj
Ovaj Žutljix pravi prepisivač Twittera, imate li šta svoje, nije vam ravan Alo, Kurir i Informer, izvinjavam se na izrazu!
Pa imaju, recimo vijesti iz Sarajeva i BiH su uglavnom Klixove, a zar očekuješ da klix može imati svog novinara u Madridu, pa da napiše članak o Benzeminom rekordu? Halo, 21. je vijek, vijesti više ne putuju vozom.
Kerim je stroj.
Benzema je u Realu ko SDA u Bosni..