Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuješ li Mihajloviću? Pravda za Adema Ljajića!
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka 15. gusle od Crnogoraca itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih?????? (skriveni komentar)
zbog takvog vaseg razmisljanja i ova je drzava u go nima .....nema se tu sta raspravljat ako si redjen u francuskoj ti frnacuz a sa d koje g porijekla to je druga stvar....a Hvala Bogu pa imamo ovoliko filozofa i pravnika...
ja nezz zasto uopste vi raspravljete o tome...nit je on nas cojk nit smo mi francuzi nece cojk i gotovo..sva sreca pa nije francuska balkan da je bitno jel pjevas cet icke pjesme......
To je zato sto ti je na prvom mjestu alzir, a za francuskom te boli briga, ionako sluze za muzenje novca... To je standardno za arape !
daleko si ti od zidana dijete drago
Idealan za nasu reprezentaciju :)
Fino oduzeti drzavljanstvo i vratiti u Alzir. Uh kako bi se nogama u dupense udarao i sve placuci cvilio Marseljezu. Stoke ove na svakom koraku od Njemacke do Francuske. U Njemackoj Turci u Francuskoj Alzirci. Sve to u pijesak i stijene treba vratiti odakle je poteklo!
Ali Benzema, ti nisi Zidane. Zidane je mogao što je htio, pa ako mu je volja ni himnu da ne pjeva, da se ćeška po jajcima, jer je on Zidane.
kakave ljaljic i mihajlovic imaju veze sa ovim clankom, a pogotovo sa nama u bih, njihova zemlja njihovi problemi.
opasan si igrac, drag si mi pravo, al vratio bi te ja u arpski svijet i tebe i svu ti familiju. da nije bilo francuske krepavo bi ti od gladi, trebao bi da pokazes svim arapima u francuskoj kako se pjeva himna drzave koja ti je sve dala, a tvoji zemljaci se samo kriminalom bave u toj jednoj civilizaciji. i svako ko ne voli satro zapadnu kulturu, neka onda ne ide ka zapadu i nikakav problem!
Yebote i himna i drzava sad..et sta ces
Ako je Benzema Francuz ja sam Marsovac. to što su kreteni pisali zakon da imaš državljanstvo po mjestu rođenja, samo će im se obiti oglavu kad tad kad ih ovakvi srede, konji koji im ni himnu neće pjevati. Čuj francuz a neće da pjeva himnu, koji si ti moron. Alžirsku himnu pjeva on, moronu, svaki put u sebi. I onda ovakvi pušteni u Evropu, majko mila. Benzemu treba ne u Afriku, nego u Saudiju, odatle su Arapi izvorno rodom.
Rodjen u Francuskoj, odrastao u Francuskoj, ne kontam zašto neće da pjeva himnu.
Kako si ti glup! Ko mu je bolan dao drzavljanstvo? Benzema je rodjeni Francuz, mangupe. To sto ne pjeva ne znaci da nije patriota. Mnogima je ovakva jeftina vrsta patriotizma smijesna.
i onda ovakvom daš državljanstvo, kako bih ga ja u afriku nogom
hej moj beta ti da imas mozga znao bi da on ako nece ne mora igrat za tu reprezentaciju...da on moze sta hoce radit al on je njihova zvijezda bolan, da im nema njega sta bi oni jadni isto ko portugal bez ronalda.......imaju frnacuzi igraca al su svi nesto na jedvite jade igraci....a to sto je on realalovac nema veze s njegovom predanoscu prema necemu....prepostavljam a ti za brcu navijas samo da te nepomenem da provjeris kolko onaj spico dao golova za svoju argentininu da vidis kolko je on uradio za svoje.....mrzim kad neko ne informisan komentarise