Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Dzuro U pravu si. Tako sam i tebe pokenjao.
Puno kenjas a malo radis.
koliko su samo italija, a narocito hrvatska, bolje igrale protiv spanaca. francuzi su ipak tanki u odbrani. iako im napad ima potencijala (neostvarenog).
Naši \"BBIHH\" susjedi su se već proglasili favoritom SP u Brazilu. Kažu biće \"boom\" prvenstva. Doduše nisu se još kvalificirali, ali kao da je to za njih neki problem. Samo se bojim da bi ih Belgija mogla \"bumnuti\". Mignolet, Kompany, Vermelen, Vethongen, Vitsel, Felaini, Hazzard, Dembele, Lukaku, De Suter, De Camargo, Van Buyten, ....... su imena koja baš ne garantiraju \"najboljima\" na svijetu lak posao, ali oni prožeti čudnom euforijom pobjede, neriješenog i poraza se već proglašavaju hitom SP Brazil 2014. A još kad ih preuzme \"stručnjak\" Štimac(propale kladionice, propala diskoteka, propala HNL, propali kandidat za predsjednika HNS, .........) nemam im druge nego biti favoritom za titulu.
vi niste ni zasluzili da odete na EP, mi smo sinoc trebali izgubiti od Spanije
Ne Benzema, nisi u pravu. Neki dan smo saznali od medija u Hrvatskoj da su Hrvati bolji Španjolaca, jer, zaboga, ispali su neopravdano, što će reći Španjolci su bili slabiji a Hrvati bolji. Samim tim nisu Španjolci najbolji na svijetu nego su to \"nafurani\" susjedi iz Hrvatske iako je za njihovu reprezentaciju prikladnija skraćenica BBiHH(Brazil, Bosna i Hercegovina, Hrvatska). Ponosan sam i ja, jer i naše gore lišće, tj. BiH katolici sastavni dio te ekipe koja je lider u svijetu nogometa.
A i ti Benzema konja ne možeš pogodit .
na slici ovoj gore cojk upravo završava sa fatihom. amin