Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako to? pa ove godine Ronaldo je osvaja! Ronaldu ce pomoci i Euro u tome! A Mourinho je u Benzemi probudio zvijer, to je sad igracina, i sigurno ce jednog dana i osvojit tu zlatnu loptu.
jest najbolji je ali po vršenju pritiska na suce
cistazarada1x2.bloger.hr Dojava za sutra, prolaznost 100% , plaćanje poslje utakmice, javite se i ISKORISTIMO KLADIONICE ZAJEDNO!
jeste najbolji je, ali poslije safeta susica. :D
To nema veze s nasom sramotnom igrom , jednostavno su Holandija i Njemacka jace od Portugala i zato kazem da ce ih rastaviti na proste faktore . Zivi bili ,pa vidjeli :)
a sada gledamo kao pravedno suđenje jel ? hahahahaha sa portom nebi osvojio ligu da mu nije bilo sudija sa portom nebi osvojio ligu prvaka da nije scholsu poništen čist gol sa interom jedan od 3 gola protiv barse iz ofsajda i poništen čist gol barsi za prolaz u drugoj utakmici i evo sad sa realom stvorio toliki pritisak na sudije da ne smiju svirati penal protiv njega...
POCRKAT ĆE TE OD LJUBOMORE..HIHIHI JES VAM KRIVO,CAMPEONE..JES DOBAR OSJEĆAJ BIT NAVIJAČ REALA,NEKAKO TE IDE..
e svasta svasta svasta kolko oni sami sebe hvale...pederiiiiiiii sve do jednog
A pocemu je najbolji trener na svjetu, jeli mu siroko du.pe ma mozes lako da mu se u njega uvuces, eto ti jos samo nogr vire,a kod drugih valjda usko nisi se mogao uvuci.
\"a do naslova prvaka došli smo zahvaljujući njemu\", kazao je Benzema za klupsku intenet stranicu.\" ispravak netačnog navoda... nije mourinho donio titulu realu nego sudije !
pa sta treba covjek da sjedi skrstenih ruku i gleda nepravdu?
jesil to jos ljut zbog one nase sramotne igre protiv Portugala? pa niko nama nije kriv sto smo losi, a sto se mi dizemo u zvijezde.
Kako ce mu EURO pomoci u tome ? Tako sto ce Njemacka i Holandija osramotiti njegov Portugal ? :D
E dok Messi igra, Zlatnu loptu zaboravi.