Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od srca vam zelim hat-trick naseg Zlatana, da vam porusi zeleno-zute snove! Sretno zlaja, sretno Svedska .. viorit ce se nase zastave na utakmici vidjet cete !!
Neka smo se mi vas riješili otac vas jebo, život ste mi skratili.
ibra raspali po portugalu
Vecina ce navijati za Švedsku,ali ljudi dajte malo realnosti.Portugal je puno jaci od Švedske.Sa izuzetkom Ibrahimovica i mozda golmana svedske teško da su bolji i na jednoj poziciji .Golman Portugala je najtanja karika ,ali šanse Švedske su po meni maksimalno 30 %.
Zasto bih ja navijao za Svedsku...ili protiv Portugala...pa ja navijam za BiH.
Biće to dobra tekma....
Sve su izgledi da ce cigani (portugalci) gledat SP na TV. Nek vide kako je.
portugalci ce lagano u ikeine krevete i daljinski u ruke
Dragi Bento nek ti je Bog na pomoci protiv Ibrahimovica! Ne zaboravi da u njegovim venama tece nasa krv i nemoj se iznenaditi kad ti zabije gol i kaze ti ovo ti je za Bosnu u zadnja dva baraza
covjek nas nije eksplicitno ni spomenuo nego je uposteno spominjao bivse baraze
Šveska se voli za švesku se zavija. :)
Ibra ce vama presuditi petom......
Portugal će proći jer je kvalitatnija ekipa ,iako su moje simpatije na strani Skandinavaca.
Treba organizovati humanitarnu akciju i par šlepera punih televizora i otići u Portugal i dijeliti raji. Sevap je
A Švedskoj Brazil jeeeee a Švedskoj Brazil je. A neka feminem gleda na tv-u negdje pored ogledala da moze frizuru praviti!!!!
2x protiv BiH...i nisi naučio...pa i nisi,ali mi jesmo,da vi niste nikakvi europski Brazilci,nego jedna momčad,koja je već,šro mi znamo 3 put u baražu,ovaj put,sjedi doma i gledaj Brazil TV,prevod ti i onako ne treba....
Kome se god daju ocjene na lijepe oci, taj nista ne uci. Ne cudi mene ovo, uopste.