Bivši trener tima sa Anfielda
6
Benitez: Čudi me da nisam dobio ponudu Liverpoola
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene je baš začudilo, ;)
Mrzim luzerpul, al brate ovo im je najpametniji potez ikad..ustvari u konkurenciji je sa onim kad su pustili dirka kuyta.. najgoreg igraca koji je ikad igrao za redse.. a nakon njega carrol.. hmm kad bolje razmislim.. luzerpul se pravo pojacao pred sezonu.. hahah
Nije on jos zavrsio svoje. Nisam njegov fan, niti ga mrzim, ali realno gledajuci covjek je dobar trener. Pogotovo sjajan takticar u odbrani. S Valenciom napravio sjajan posao, sa onakvim Liverpoolom ( bez nekih velikih igracina, osim Gerrarda naravno) napravio sjajan posao. U Interu lose prosao ali nije ni prvi ni zadnji, Morati i nema neki koncept. Promjenio je milion igraca i trenera... Mislim da bi ga Liverpool trebao vratiti, ne moze biti gori od ovih svojih nasljednika.. To je moje misljenje, postujem i tudje..
stari moj sto si ti trenir\'o trenir\'o si - sad si - recikliran.... isto ce se desit i Boasu.... sve je lako kad imas super igrace ;)