Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo torpedovci opet najavljuju pobjede, sada se čeka kada će ponovo najaviti pohod na titulu. A onda, po ko zna koji put..raspad sistema. Evo čuo sam Said dobio papire, sad ćete imati jedinog uhranjenog fudbalera. Doduše, do kraja prvenstva će i on naglo smršati. A Šejtana, pardon, Suljića htio Mamić iz Dinama da kupi, međutim, kada je vidio fudbalera od 25 kg, odustao, jer previše bi koštala samo ishrana za njega. Jedno veliko mahanje s prvog mjesta.
Još da dodam. I ako izgubimo nema veze. ipak imamo dvije titule iz bivše yuge
10.04.2012. u 17:57 FK Sarajevo pokrece nesto sto ima u svim vecim klubovima. Citav rad i trud koji krece od najmladjih do prve ekipe, do uposlenika itd. Kad za par godina izrastemo u pravi evropski klub, onda cete govoriti, ma pametni oni bili. Zivi bili i vidjeli sta ce ovo donijeti za 2 godine recimo. Ja samo mogu pozitvno da razmisljam. Oni koji nikad nisu vidjeli kakva sve masinerija i posao stoji iza evropskih klubova, mogu ovdje pametovati. Bayern je prije 15 godina u svom shopu cucle prodavao, dok se ovdje nije ni znalo za fan shop. Ko voli da pametuje, brate ne treba sad viza, idi vidi kako ljudi rada, pa onda pametuj. Fudbal nije odavno samo igra, to je biznis.
PITARI MORAM VAM CESTITATI VI STE NA VRIJEME OTJERALI MAFIJU IZ KLUBA I PITANJE JE VREMENA KAD CE SE REZULTATI VRATITI ,IZVINJAVAM SE STO CU OVO SLIJEDECE NAPISAT NA VASEM CLANKU ALI JEDNOSTAVNO ZNAM DA DOSTA ZELJINIH NAVIJACA DOLAZI NA VASE CLANKE I POTAJNO IH CITA PA BIH OVIM PUTEM DA UPOZORIM DOK JOS NIJE KASNO I ZATO : BRACO MOJA PLAVA PLACEM KAO MALO DIJETE STA NAM RADI MAFIJA NA CELU SA OSIMOM ,SAD NAS JE GRACIC NA VRIJEME PROZVAO PA NISMO MOGLI KUPITI SUDIJE ,OVO JE NAZALOST NASA REALNOST KAD NISU SUDIJE UPETLJANE , PLACE MI SE KAD SE SJETIM MAKABIJA I ONE BRUKE NA KOSEVU A OVO NAS ISTO CEKA SA OVIM TIMOM TUGO GOLEMA PA DOKLE CE NAS VISE BRUKATI U EVROPI ,UMJESTO DA POTROSE PARE NA POJACANJA ONI KUPUJU UTAKMICE ,CUVAJU SVOJE STOLICE I MAZU NAM OCI SA KUPLJENIM TITULAMA ,TUGO GOLEMA
JEDI G O V N A SUPCINO !!!!!!!!!!!!!!!!
JEDI G O V N A SUPCINO !!!!!!!!!!!!!!!!
Hajmoooo SANDZAJEVCI Hajmoooooooo
HAHAHAHA PRVIH 6 JE NAJTEZE, OSTALO IDE KO PO LOJU!!! NE BRINITE PITARI
Jesi li normalan sine, pa poslao sam vam Vukasovica.... S njim niste izgubili od 2007. vise nam je on donio titula nego ti sine svojim znanjem.
Joooooooooj kako sam ja samo pametan..... Ovakvog majka jednom radja....
Sohn von der Legende Ivica Osim!! j.e.b.at. ec vam znanje vase fudbalsko!
@lažni bolo Možeš smanjiti malo svoj trud, skontali smo da si prirodno GLUP.... @P.i.p.o Nastavi glasati sam za sebe.... to je vrhunac tvoje ličnosti..... diviš se svojim glupostima.... @moha 3:16 Moha nas je uvjerio koliko voli svoj kraj (Čevljanoviće), a zadnjim komentarom nas je uvjerio i u svoju pismenost.....(naj teže).... Dobri ste, još samo da se svidite nama pametnim i vi bi bili na vrhuncu svoje karijere....
naj teže je prvih 5 godina onda ide ko po loju
da zelji nema ivice i salema, bili bi sigurno za jedno mjesto vise od kozare heh
@Dimitrijevići Samo da vam se zahvalim na glasanju, kada ovako glasate onda sam siguran da sam potrefio sa komentarom...... Još jednom ste pokazali i dokazali da visite na našim člancima.... hvala vam i na tome....
jao dusmana koliko dislikeova na prvi komentar... krivo strumfovima sto imamo najbrojniju stranicu u BIH, brojniju i od njihovih portala sportsport i sccentar molio bih portal klix.ba da nam oni malo promovisu ovu stranicu kroz neki clanak, ipak ste vi nas sponzor, a dusmani ne daju kao sto se vidi.