Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ko gledo film Kod amidze Safeta ?
Zemljo tisućljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sačuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina Moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina..Srce na teren..
Dobili mi po guzici ili ne, nista se opet nece promjeniti,. Bosanski Mourinjo je neunistiv, frajer je flegman koji nma ni bogde obraza, mozda jedino kad bi nam Andora pet komada uvalila
Dries Mertens??? CHELSEA??? zar nije Napoli? ovaj clanak neko pod dejstvom Alkohola pisao???
Lufthans... upravu si totalno. Klixu se desi i tamo su ljudi. treba hazarda nekako zaustaviti. bilo kako :) Besicu znaš na Šta mislim ;) Hajde Mume ;)
Mnogi žele poraz BiH da bi Sajo otišao a ne čitamo njegove izjave izmedju redova ,,čovjek ima planove za proljeće,, znači POMOZI BOZE večeras
pa ko je taj hazard vise?
A yebo biku pa nije valjda da je toliko dobar:)
ovo bez golmana? stvarno su nas previše potcijenili :P