Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tacno, ali ima jedna razlika Ćiro Blažević nije selektor,,a malo se promijenila rep. Belgije
Bilo nekada, a sada će nam održati lekciju, a sve zahvaljujući našem "treneru" glupanu.
Prodajem paprike
Barem na Bilinom da pobijedimo kad nismo na izborima
Objektivno, sanse su 50:50. U fudbalu dosta ovisi o tome kakva je situacija u glavama igraca. Evo, sinoc je Njemacka imala 23 cista suta protiv Poljaka, spavali su u njihovom sesnaestercu cijelu utakmicu, bombardovali po golu, I moglo se desiti da im utrpaju sedam komada, kao sto su Brazilu. Umjesto toga su izgubili, jer su Poljaci u glavama imali pobjedu. Zabili su dva, I to velikom Manuelu. Belgija ima najbolje poslozenu ekipu u posljednjih 15 godina, I nisu slucajno u top ten. u odnosu na nase zadnje utakmice sa Belgijom, I mi smo realno jaci. Tada je branio Nemanja Supic, kojeg je Ciro nahvatao tri dana prije utakmice, uopste nismmo imali golmana. Sada je tu Begoviic. U odbrani su bili Dzemo I Pandza, mislim da je Mujdza ipak jaci od Dzeme tada, I Sunjic od Pandze. Imali smo Muratovica I Bajramovica na zalasku karijere, tu su sada Pjanic I Hajrovic. Nazalost, nemamo vise Misketa koji je bio motor ekipe, skoro svi Vedini I Dzekini golovi su njegovo djelo, a I sam je utrpao bruku.
Selektora ne zelim da komentarisem, jer nema svrhe. Nikakva korist da pisem uvrede u stilu teleca glavo odlazi, I da kupim lajkove, jer to se njega ne dotice. O njemu, nazalost ne odlucuju navijaci, nego skupina hrsuza I ugursuza I taldzija, koji su isti kao I on. Od njega, a ne od nas, zavisi hoce li, ili nece igrati STT, AVdija, Zuka, Stilic I ostali. Mi jedino mozemo da volimo nase igrace, I da ih ne prcamo u mozak. Imamo pravo da trazimo od njih da ostave srce na terenu, jer nose grb nase zemlje na grudima. Za ostalo, tu su Begic, Pape, Sejo, Germania, talovi izmedju saveza RS I FBiH, pranje love sa FIFA, pa Sepp Blatter ,olinjali korupcionas uziva sto je BiH "kooperativna"clanica .
Tacno, ali ovaj put imamo i mi nove igrace i dobre fudbalere. Hajrovic, Besic, Tino SS i drugi koji mnogo trce. Mislim da Dzeko i Inisevic smetaju jedan drugom. Pjana treba da salje jace i preciznije suteve.
Idemo po jos jednu pobjedu.Sretno Zmajevi :D
Totalno druga repka sa totalno drugim igračima. Skroz na skroz. .... ( J ) ebeno....
Na klixu samo o severini i dze-ko? daj olabavi malo ne prodje dan da ne napisu sverina ovo djeko ono.....bljahhh..
nekad bilo sad se spominje.
Gledajuci tad ko je igrao za Belgiju i sad..sasvim druga reprezentacija..mnogo jaca u odnosu na tad ali na sve poteskoce oko reprezentacije od selektora pa do igraca koji ne bi trebali bitu u kadru jer ima onih koji su bolji a ne pozivaju se..ipak vjerujem da mozemo napraviti dobar rezultat uz onakvu igru i zalaganje iz Velsa i malo srece..