Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta generalni sponzor misli o ovome ? Njihovo je bilo ako Basic ode, da ide u paketu i Bekric i onaj alihodzic, kako vec. Bit ce zanimljivo u dolini dugova.
covjek nije bio samo jos domar u zelji
Nastavi niz…
Raspad sistema
Bekric kao i uprava su trebali u pametu s Basicem da idu jer i te dvije stavke u klubu dobrano smrde
Pokojni Ivica Osim šta je napravio za Željezničar,sve je uništeno.Dok je bio živ bio bila je druga priča.Kad Japan uradi statuu u čast Osima pred stadionom,To je nešto veliko.Proglašen je trenerom historije u Austrijskoj Bundesligi.Graz živi za njega.Šta smo mi uradili za njega?? Šta je uradio za Željezničar trebala je statua kao reflekltor.Sramno kakav smo narod.
on jeste legenda Zelje ali on nista za Zelju nije uradio nakon svoje trenerske epizode u klubu.
Amara vratiti i rijesen problem
amar je i doveo Klub do ovoga i do Gasenja ! on kad je dosao zajedno sa Selimovicem i Badzkom klub je od tad u Kanalu i pred Gasenjem
Dobro neko rece, ima mladih zeljinih trenera koji nisu dobili priliku. da ponovim joldic, adzem itd. svi bi volili doc u zelju
Trebao je Bekrić da leti a ne Bašić Vrijedniji su naši juniori (Beća,Gasal,Muftić,Drina) nego sav šljam kojeg je Bekrić doveo
Gasal i Beca ne mogu igrati u Famosu iz Lukavice a ne Zeljeznicaru a Drina poslije Zimske Pauze ne moze da se Sastavi sa Loptom a Muftic je jedan od Rijetki koji vrijede nekih para u Zeljeznicaru !
OSTADE GLAVNI KRIVAC
jazavac on je najveći krivac za ovo stanje,doveo turunjanina ,bibera,alisona
Trebala je i uprava ići vani s trenerom.Mislim ovo sve djeluju više sumorno,tromo.Uvijek je ista priča,isti nogometaši odlaze vraćaju se sezone i sezone u nazad.Potrebna je totalna čistka u klubu.Svježa krv,brzina,rad,disciplina,posvećenost klubu.Ima tu nogometaša koji su išli 16x iz Željezničara i vraćali se,mislim otišao si čemu više vraćanje?Pogledajte kako gosp.Vlado radi sa Slogom.Prosto jednostavno želimo pobjedu idemo hrabro i napasti.
ovo stvarno nema smisla, gdje je Adžem,Joldić... čuj rumeni još malo i manijaci će na klupu voditi klub
Na hajr i na dobro da izdobri ali tesko.Sta je samo suza palo na pravdi Boga od omladinskog pogona pa prema vrhu i onda da se nadamo nekom rezultatu ili necemu.Allah sve vidi
ako sad proigraju kao ljetos, onda se radilo o čistom bojkotu i treba im se svima komplet naj... familije za uništenu sezonu.