Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lijep prizor gledati te kako se mučiš na terenu. Želim ti brz oporavak od bilo čega što te tišti i da vratiš svoju igru na maksimum...
@NezavisnoSvoj Svi ljudi čine greške. Sve greške mogu biti oproštene, uključujući i tvoju...
Niko nas nikad nije bolje opisao do Meše: https://knjizevnost.wordpress.com/2007/04/18/kakvi-su-ljudi-bosanci/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nasi su toliko vracali loptu nazad da vise nisam znao na koju stranu napadaju.
Jedini igrac koij je zadovoljio .Ispunio je normu od 2/3 primjlena gola po utakmici.Najveca rupa u repki
Asmire ne komentarisi nego brani ili idi
Neće ni biti Eura ljudi, ne sekirajte se.
Cijenim te je ali da si golman kakav je Murninjo mislio da jesi primio bi samo onaj gol iz penala. Od golmana koji nam je ulijevao povjerenje postao si slaba karika.
Najgore je to sto ova Irska nije bolja od nas (al kad smo pravi) nije mi toliko ni bilo zao kad smo ispali od Portugala ,al ovi su ispod prosjecna rep. Cak mislim da je i Vels jaci od njih. Nevjerovatno je kako nijedan nas dosadasnji selektor (osim mozda malo Ciro) nije mogao uvidjeti sta je glavni razlog nase lose igre. Ja mislim da je to nedostatak DRSKOSTI , strasno je gledati kako nasi igraci izgledaju prestraseni i pogubljeni na terenu.
Da se brinemo o drugim vaznijim stvarima koliko o nogometu bilo bi svima ljepse.
Od dva gola iz igre,koja si primio,,jedan da si skinuo,,mirno bi spavao,,toliko
Kad malo bolje analiziram sinocnju tekmu i uporedim je sa onim prvim utakmicama kada smo napredovali, dosao sam do zakljucka da nas je reprezentacija Irske kopirala. Upravo onakvu srcanost i zelju smo mi imali prije nekoliko godina. Irska nas je docekala nasim receptom i porazila kao pocetnike. Umor je svoje ucinio i zelim da se mnogima u repki zahvalim za divne prosle dane i godine . Nasi su popadali fizicki sto je unijelo dodatni strah i sami smo se zatvarali. Fizicka spremnost je pola uradjenog posla. Na zalost i ti Begovicu nisi vise kao sto si bio . Imas volje, ali nema se vise ni skim ni sa cim, a ista situacija je i sa Spahicem, Lulicem, Vranjesom , Kolasincem itd, itd. Podmladak mora uzeti odgovornost na sebe i fizicki ojacati svetinju.
POštovani Begoviću, niste vi bili ispod nivoa nego upravo u okviru stvarnih mogućnosti. Samo ponekad iskočite iz tog prosjeka pa se svi obradujemo uspjehu. Ipak zaslužujete čestitke za dosadašnji uspjeh- nije nesupjeh izgubiti od boljih.
Dobro je i proslo kako si supalj,poklopi se po usima i suti.Nisi nista bolji ni u UK
...ti si me Begovicu takodje razocarao...mnogo si nesiguran kod intervencija...
Greske ne treba traziti u pojedincima negonu kolektivu, jer ovo je kolektivna igra. Duel igra, tacna lopta, brz protok, prva-druga, povratna trka, tranzicija po osvojenoj lopti ... Svega je ovoga pomalo nedostajalo i rezultat nakon vidjenog u 180 minuta je vrlo realan, bez obzira sto nam se cini da vecina Iraca ima dvije lijeve noge. 😉
U prvoj utakmici u Zenici Irci su nam dali loptu i prostor, igrali su klasican bunker, a mi smo cinili bezbroj neprisiljenih gresaka i sretno zavrsili na 1:1. Sta ce biti kad nam u Dablinu pocnu puhati za vrat pitao sam se. Sinoc smo vidjeli. Kao tim, kao ekipa mi smo losiji od Iraca, pa onda ni nase "zvijezde" ne mogu nista.
BOSNO I HERCEGOVINO ... LIJEPO I SUNCANO JUTRO ZELIM I UGODAN DAN !!!