Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI GOLMAN !!!!!!
Rupa, da se Courtois nije povrijedio bio bi vječno prikovan za klupu. Svaku utakmicu prima po 3 gola.
Ne laprdaj mali.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
dobar ,siguran ,ozbiljan..nekako ga lijepo vidjeti na golu!!!
Zadržava vrijeme 10 minuta pred kraj utakmice i glupira se nešto, nek se ubije ako je na to spao. Sramota za fudbal.
u pravu si trebo je ganjat one dotavljace da sto prije ubace loptu u igru!:P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma odlični ste bili, zuka je razorio Bele-a,samo borbenost nije najbitnije plasirati se nego je bitnije dušmanima pokazati Bosanski ponos al udruženo,svi kao jedan.
Bega majstore.
sreća što je meša zamjenio spahića,baksuz bi još i penal skrivio
Banovaše i onog kiksera klocinu - napokon.
a bio mlad *ebote :)
Bega,mogu ti ga šitpu ti si KRALJ
I ti si odradio Dobar pos'o, odlicne odbrane......Zukanovic jako dobar, Lulic mi je bio tanak skroz na utakmici, Visca solidan, Ibisevic prilika, go' .... Djuric, majstor....Mesa- Coek ih procita na kraju, svaka cast na izmjeni!!!
Jao krmak jes im krivo. KMMEEEE KMEEEEEEEE
šunjicko me najviše brinuo, a mujdža je cesto grešio - no dobro ispade na kraju, mujdža nije dovoljno spreman za cijelu tekmu ali je dobro za njega da je igrao - mi za njega nemamo kvalitetnu zamjenu ...
Mi za Mujdžu nemamo uopšte zamjenu, može eventualno igrat Bičakičić desnog beka. Ja Maloudi nikad halalit neću što ovom momku slomi nogu. Šunjić bolji od Vranješa za 20 klasa. Inače Bega fali odbranu, a par puta su mu vraćali one lopte sve jedva.
bilo je tu par incidenata koji se ne smiju dešavati sa vracanjem lopte golmanu onako pored protiv.igraca i da Begovic nije bio blizu nje uopce je ne bi stigao - tu centimetri odlucuju - ljudi su brzi i stignu sve - ali je to dobro ispalo .... mislim da ih meša dovodi u formu i igru kako treba, ja se nadam da ce biti bolje - nikad nam se ne smije više ponoviti igra kao na SP-u i poslije njega -nikad, selektora mijenjati cim zakaže dvije tekme, bolje i to nego se dovoditi u ovaj položaj ..... još da dobijemo kipar i da izvucemo u baražu slabiju repku i onda EP a kakve smo srice - dobicemo najjacu ...
slazem se, pokoja greskica al sve u redu. samo da se ne poigravaju previse i bice top
cestitam kapitenu
Begoviću rupčago, sad se u Chelsea lagano vrati po jednu porciju trice već u subotu protiv Aston Ville.
jebem ti mamu
KMEEEEEEEE KME KME KMEEEEEEEEEE KME KME KME KMEEEEEEEEEEE