Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"uoči El Clasica u nedjelju\" EL CLASICO JE U SUBOTU ! i nadam se da će barcelona dobiti samo zbog mourinha
uoci El clasica u nedjelju koji se igra u subotu cccccc nikada pametio da dodjete kvazi novinari copy paste
cuj bod minus valjda 4
Opet te mama glupog za računar pustila? Real je bio sila prije 5-6 godina, sad je nula prekrižena, ali realno. Sve sami mesari, trener kompleksaš, kreten koji misli da je sarkastičan, a parmak lik! Barca osvaja kup 100%, Chelsea će poderati na Camp Nou, a vi u LP ispadate milijardu posto, a La Liga će vam visiti o koncu jer znate da će vas Barcelona poderati i eto zašto smo mi u psihološkoj prednosti, retarde.
e moj drugar, ja ne znam ko kome nabija frustraciju...pa igraci reala postali pravi mesari otkako je dosao murinjo...vidi se na njemu da ne moze nocima spavati
U psihološkoj prednosti? Čekaj, je li samo ja gledam tabelu ili? Real Madrid može i izgubiti, boli ga briga i dalje je prvi. Barca ako hoće da ostane u utrci za Primeru mora da dobije. I ko je sad u psihološkoj prednosti? Barca od početka mora napast. Real Madridu svejedno. Nerešeno mu odgovara, pobeda odgovara, poraz odgovara. Zapitam se, je li ovaj svet normalan? Ima li pametni ljudi?
Mrzim Barcelonu jer su me u cetvrtak zbog njih zezali po skoli, Mrzim Pepa ujer je otjerao Etoa legendu kluba, mrzim citav svijeeeet. Inace ko u subotu pobjedi u El Clasicu ja cu navijat za njega... Jel posteno?
Napisao je Nedelja zato sto taj novinar ne prati fudbal. Ima Real da fasuje samo tako...
jel ovo bgt prica onaj sto je dobio SLJAGU od special one-a...hahahhahaa
Sumnjam da ce neko ko je stvarno u psiholoskoj prednosti to JAVNO iznositi. Prije ce biti da ovakvim izjavama zele prikriti psiholosku nesigurnost.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
u psihološkoj prednosti my ass. Svjesni su da gube ligu i da to ništa ne može promijeniti. A evo gube i LP. I opet dođe konj i tvrdi suprotno. A što se tiče medjusobnih duela Real ih nije dobio odavno tako da ne znam ni koju vrstu motivacije bi tu mogli imati. Jedino što ih motiviše je frustracija koju im Real nabija decenijama i 10 titula razlike, zato i igraju ovako dobro protiv reala ;) :* :* :* :*
Pozdrav braćo Katalonci, Sarajevo City je uz vas sutra, kao i uvijek - visca!
Tako i treba, malo neizvjesnosti, da do kraja bude zanimljivo prvenstvo ,i da njihovi derbi budu jos gledaniji!!