Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam kako ova osoba jos uvijek moze biti na celu NFSBIH-a.
Begicu,nas fudbal bi bio daleko,daleko uspjesniji i finacijski,i sportski da na celu naseg Saveza niste vi,i slicni vama!Samo kad pomislim kako ste Safetu Susicu dozvolili da od reprezentacije napravi poligon za prodaju igraca sumnjivog kvaliteta,i da je godinama koristi kao privatno vlasnistvo!Begicu najbolje bi bilo da sto prije napustite nogometni savez,a na vase mjesto da dodju posteni ljudi kao npr.Predrag Pasic,Sergej Barbarez,Amar Osim i slicni njima!
svi u savezu lopovi
ti vidis samo 15 milona km
A taman sam se obradovao sto su domaca pica na stolu, kad ono i Juicy na stolu. Nije los sok, ali treba bit domace. Pokvarise sve.
lopov i kriminalac .možda cak veći i od Usanovica
Smrad, lažov i prevarant!
Necel' Bog dat'! Davor Siker u Izvrsnom odboru UEFA-e je, meni, jedini brod koji plovi.
LOPOV
ima li bi sve da nisi ti na celu Saveza a nazlost po nas nema veceg kriminalca u drzavi. Begicu ako ima imalo ljudstva u tebi daj ostavku