Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijela je Bosna uz vas bezuslovno :) skoro pa cijela.....
A OVI "SKORO" MI NJIMA NE DAMO DA NAVIJAJU ZA NAS !!!! TO JE BAGRA ! .
Pasa moj @ koliko vidim iz komentara oni navijaju za Rusiju....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma cijela nego šta.. ovi što ne navijaju kao opet su dio Bosne htjeli to ili ne hehehe. Ako im se ne sviđa nek kupe prnje i vozdra gdje hoće. Mi smo uz naše Zmajeve uvijek bez obzira na sve, oni su naša radost u ovim tužnim danima.. Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino...!!!!
cijela na 24%. I eventualno netko iz miješanog braka van tih 24%.
cijela na 24%. I eventualno netko iz miješanog braka van tih 24%. ---------------------------------------- Sto bi se reklo, izvorna Bosna, izvorna Bosna bas kao i u srednjem vijeku. Bosnjaci i manjine. Inace i da je 2%, ipak i to ide na SP.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko su nas puta i razočarali, ali nećemo sad o tome. Podržavamo mi nogometaše, ali ne i one koji biraju igrače a koji će predstavljati BiH. Cijela familija Sušić ide u Brazil, a time je sve rečeno....
Nema bezuslovne podrske!!!!!!!!! niko ne trazi da prodju dalje al ima da ginu na terenu!!!!!!!!!!
uz vas smo mi nema veze i ako ste mozda rasprodali utakmice hehhe pa sad begic trazi unapred podrsku st agod se desi mada nije potrebno jer smo uz vas svakako
Nemamo mi tamo u Brazilu sta traziti. Prvo imamo jako korumpirani Savez, koji je do bola korumpiran, znaci radi se o mafijasima koji to vode, drugo imamo trenera koji veze nema, dok se druge repke pripremaju po high-tech terenima i kompleksima, imaju cijele timove za anazlizu protivnika, koriste najmoderniju tehnologiju, pogotovo nakon poluvremena gdje se prati igra igraca preko GPS pa onda analizira, u isto vrijeme Safet pregledava VHS kasete i nasi treniraju na lokvama u Hrasnici. Naravno izgovor za savez bi mogao biti u stilu, nemamo love, da nisu dobili 10 miliona eura plasmanom. Prema tome, ljudi nemojte se zavaravati, mi cemo u Brazilu biti vreca za napucavanje.
Naravno svi imaju prostu racunicu, drugi krug donosi dodatnih 10 miliona eura, znaci vise nije 10 miliona, nego 20 miliona, zasto ne uloziti recimo 200 000 eura za plasman u drugi krug i dobiti 10 miliona eura? Kod nas to ne ide tako, kod nas savez korumpirani potpise namjerno sa Adidasom tri mjeseca pred SP ugovor kako bi Adidas imao alibi da nam uvali dresove iz magacina sa stare zalihe. I onda nam proglase dresove za najruznije, najjadnije, najodvratnije, najprostije na SP i mi se ljutimo? E pa nemamo se sta ljutiti, zato ce kurve "Begica" iz saveza da suncaju rutavo medjunozje u Brazilu na trosak onih koji potkupljuju savez clanove i predsjednika.
Samo ti odradi posao dostojanstveno legendo i ne brini za podrsku
xaxa vec se priprema odstupnica,kaze "bez obzira na ishod takmicenja"..svi znamo kakav ce ishod da bude..prvo sedmica pa onda redom dalje
Bezuslovno i oni su za mene već ŠAMPIONI !!!!!
Bezuslovno za mene nisu. Sampioni su oni koji pobijede na terenu, a ne oni koji se setkaju na terenu.
A opet gluposti. Ako neko hoće da nekoga bezuslovno podržava, neka ga podržava. Ako hoće uslovno, neka uradi tako. Ako neće uopšte i to je pošteno. Ko da nekakvi pozivi mogu donijet više ili manje podrške. Jedogovnojstvo na sceni.
thumbs down