Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte lagat da se ne radi na gradilištu, svako može otići i pogledati i vidjeti da se radi punom parom od 07:00 - 17:00 sati.
Mogao bi savez izdvojiti i koju marku za izgradnju stadiona tusanj u Tz!
hvala na 4 minusa :)) ali ŠTO?? BiH jeste samo Sarajevo i Zenica?! E PA NIJE. Travnik, Visoko, Mostar, Bihać, Banjaluka, Trebinje... Jednostavno trebamo uraditi više da se svi osjećaju lijepo u ovoj državi... Ali naravno i ovo će nekome smetati!
Pitao bi ovog novinara sto je pisao ovaj tekst zasto nema radnika na gradilistu ako nije stopirano? Ako citas moj komentar i od drugih komentare volio bi da odgovoris na moje pitanje........
Ado potpisujem. Mozda nase igrace pokusavaju da naviknu da zrak kakav jeste los, pa kad dodju gosti da umru :D.. to je mozda nasa i taktkira :D :D Svejedno bilo je ljepših gradova za napraviti kompleks ali eto... Nije BiH samo Sarajevo i Zenica. Mogli su da naprave nešta i negdje drugo.
ovo je stvarno smijesno...prave sporti komplex u gradu iz kojeg ljudi hoce da idu...sve znamo da je zenaca najzagadjeniji grad u BiH !
Svaaka cast !!