Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa cim je toliko balkanaca u tim svakakvim savezima,onda morate znati da je to "vrlo ozbiljna zadaca"!!!! Ja mislim da se ovi sa zapada opet sprdaju sa nama Balkanezima.
Zaista sam mislio da je UEFA malo ozbiljnija organizacija.U komitet za stadione i sigurnost izaberu čovjeka u čijoj državi postoje 2-3 stadiona koji ispunjavaju njihove kriterije i gdje je sigurnost takva da godinama dijete ne smijete dovesti na stadion,na gostovanje smijete otići možda s pancirom i šljemom jer nikada ne znate kada će zatrebati.O sigurnosti na ulicama neću,suvišno je.Možda vas do stadiona može i pojesti neki pas lutalica,mogu vam oteti novac kojim ste naumili kartu platiti itd.E vala će im Begić urediti situaciju i doprinijeti radu komiteta.Čast gospodinu ali UEFA neozbiljni ste.
Cirkus. .. 😂
Pa nije begic kriv sto mi nemamo stadiona kako treba. Svasta
Bošnji niko nije ugodio :P
UEFA FAIR P(L)AY⚽⚽⚽💲💲💲