Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko im je kriv
Ne bih da im preporučujem niti ne preporučujem, ali možda bi trebali odraditi analizu utakmica Lige prvaka, pogotovu ove posljednje dvije. :D Često spominjane opise kao što su \'\'veliki Bayern\'\', \'\'bavarski gigant\'\' i slično, treba apsolutno zaboraviti. Miševi bavarski.
A sto ne pomenu onaj gol iz ofsajda protiv dortmunda? Kako su jadni u picku materinu.
ma vas dvojica ste kuklje vehabske hebo vas fahd!!
Ja sirotinje na šta su spali,nije vas stid tako pričati.Moze li jadnije od ovoga....Švabe,niste svi ovakvi...Stvarno žalosno da ovako kukaju
da li pomenuo, recimo, da korner koji je prethodio golu Tonija (protiv Bielefelda) nije trebao da bude- jer je cijela situacija MORALA biti prekinuta zbog \"ofsajda\".. kukavci bawarski, vjecito im neko kriv. koji jad od kluba.