Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebes sistem, Ronaldo je mašina.
e imaju se u nesto i uklopit.
Ronaldo bi se morao uklopit u neki sistem gdje ce davat po sezoni samo 15 golova normalno da se ne bi uklopio morao bi igrat losije nego sto sada igra :D
Covjek kaze s da bi se messi uklopio u tim, a ne da ga ima namjeru kupiti, svi znamo da Bayern na pojedinca ne izdvaja velike novce, a messi bi mnogo kostao.
Franz Drkenbauer.
ove švabe samo o bayernu pricaju kao da im je to jedini klub
daj ba beki sjedi i oguli jabuku..CR7 je bolji od vase cijele ekipe..on se ne uklapa u ekipu prema njemu se uklapa cijela ekipa ;) i zelje ostaju zelje ofc zauvijek :)
vitaminko C je dobio po njusci prije 2 godine od Bayerna, tako da gledaj utakmice da se ne sramotis ovakvim komentarima.
da se skupe i beki i riberi i svi ti cigani koji igraju za bayern ne vrijede koliko vrijedi taj vitaminko C kako kazes na*** ti se mame..gledaj malo sta covjek radi za portugal :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imal iko sem navijača Bayerna da se ne nasmije svaki put kad pročita nešto poput ovog? Al' iskreno?
prvi covjek koga sam sreo da me razumije..jel samo meni i tebi se ovo sve sto ima veze s bajernom cini smijesno ili smo mi ludi :D
Jadna mi majka ribery na klupu. Ronaldo starta. Logično. A manđukić se uklopi, a zlatan kao se ne bi mogao adaptirati cccc..... Ko ovu gerijatriju više i ko i pita nije mi jasno.
de ba sjedi, marni kamagru i suti!!!