Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI NE PLJUJMO PO LEGENDAMA BIH I PAPE I MEŠA I HADŽIBEGIĆ RISTIĆ BAJEVIĆ OSIM SVUGDJE SU CIJENJENI VIŠE NEGO U KOD NAS...ŠTA ĆEMO KAD IH NE BUDE ?ZAPITAJTE SE
Ma kakav je on legenda. Toliko dobrih klubova je vodio a nikad nikakvog bosanca nije kupio i doveo u svoj tim. NULA i to VELIKA NULA si ti Meša.
Yebes legendu koja se stidi,dovesti zemljaka u klub koji vodi.Neka se ugleda na Mourinha ili Susica,koji je uvijek imao Bosance u klubovima,kao i Pokojni Bijedic.
@san-bos ali zato lyon sa juninhom uzme sedam titula zaredom... :) neka pjanic uzme koju titulu sa romom, ebes lyon i glupu francusku ligu
lyon sa pjanićem izbaci real, lyon bez pjanića katastrofa, koji i.doti
Sta se ovo Mesa usuko i zgurio, ko da nema hljeba da jede :s Inace legenda covjek!
Mehmed Bazdarevic - Mesa, legenda BiH
Safet Susic - Pape, selektor BiH