Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se ovo rijesi mozemo pricati o manje bitnim temama kao: lose sudstvo, zatvaranje bolnica u Zenici i Bihacu...
zatvorit sve, pustit u privatluk, pa ko nema para nek umre
Treba to sad sve smjestiti po etničkoj pripadnosti. Serem se ja na ovakav fudbal, ovakve ljude i ovakvu državu! Nema nama napred.
ne bi bilo loše da ovaj put jedan indijanac bude pomoćnik da ne odemo u strazbur zbog tužbe o nebrizi o manjinama
Sad treba izabrati dva različita popa, nemogu isti, bože dragi na šta smo spali.
makni Piplicu ako ista znas i umijes.....ako on nastavi Begovic ce za godinu dana biti gori od njega! Borce je ok...stara skola. poneki savjet nije los. Za Baljica ne mogu nista reci. uzmite Barbareza, nek se ispraksira, ako gospodin hoce!
meša dobar si ti čojek,musliman iz čaršije,nemam ja ništa protiv tebe kao bošnjaka,ali zbog dobrobiti bosne ,nisi trebo nit smeo biti izabaran,Rajevac je bolji trener od tebe,bio je na sp,i red je da Vlah bude selektor,ovi bošnjački licemeri, stalno se pozivaju na multietničnost,kažu ma kakkav nacionalni ključ,bitno je znanje iskustvo,kakav crni ključ kad srbin nije nikad bio selektor,to je klasična diskirminacija srba,RAJEVAC je sve zadovoljavao,dobar trener i konačno bi i srbin bi selktor,i začepiti usta dodikovcima,ovako dobismoa Ali Mešu i 11 bošnjaka,ne verujte fsrs,njima su važne pare i da nameste svoje ljude,vidite kako su prodali RAJEVCA ya ustupke,bagra srpska,balijska i hrvatska
bio covjek dugo na birou, pa nije postavljao nikakve uvjete, samo da dobije saopo ...
Iz NSRRS ide Branimir Tulic....Super. Covjek ne zna sutnuti loptu. Zasto ne ide Damir Spica legenda Borca iz BL. Pa zato sto je nepodoban.....I opet se vracamo na Vahu i njegovu dosljednost i cvrst stav da mu niko ne moze delegirati pomocnike.
Dabogda kceri da te aga uzme ali se oko kuce motaju cigani.
Uzmi Saju! Sta cojk zna, vodio neke kokosare a sad selektor!
Ali Meša i 11 bošnjaka,i pomoćnici moraju biti muslimani,i ekonom,fizoterapeut,čistačica,onaj što radi na blagajni mora biti musliman,i onaj što prodaje smenke, mora biti musliman,i prenos može prenositi samo voditelj musliman,ova fudbalaska reperzentacija samo razdvaja narode,produbljuje je nepovrenje medju građanim,nama pametnima ostaje da navijamo za multietničku repku bih u košarci i rukometu, ao ni s afudbalom nea pokušaju dase prijave na azijski kup,
Glup si Petkovu!Izabrace pomocnike,moraju malo udovoljiti i srpskoj strani,nece biti stvarno nakvalitetniji pomocnici!Ali,takva je realnost u Bosni,ali to i nije toliko bitno,radice se po planu selektora,a pomocnici su tu da pomazu irade sto Mesa kaze!
koliko ne-srba ima u FSS-u???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
yebacemo mi mese staru za dva mjeseca ,jer smo stoka od naroda. do podne ispijamo kahvu i cigaru na cigaru. a od podne yebemo nekome mater nako radi reda..
Ja mislim da bi od ovog Meše moglo i da bude nesto...ono izgleda zajebano...a i pljunit zna ako ga naljute ;-)
Mesa je legenda i ko igrac i ko covjek. ali ne volim kad cujem "nije postavljao nikakve uvjete". znaci ne cijeni sebe kao trenera ... a ovima iz Saveza dobro doslo da ne moraju da se istovaraju za velike plate, evtl. premije ili otpremnine ... pa nije valjda bio glavni izborni kriterij uzet covjeka koji "nista" ne trazi. ono sto je najjeftinije na pocetku, na kraju ispadne najskuplje ...
uzmi Barbareza u ime navijaca,a ostale izaberi po svojoj zelji.SRETNO
karabeg za doktora