Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa nisi los ... sad te volimo i uzivaj. Nekad cemo te i pljuvat' but that's life.. yebi ga :)
7 tekmi, 5 pobjeda. Za sada odlicno.
Po meni teze je bilo uzeti bod Belgiji kuci i Velsu u gostima nego ove pobjede nad Velsom kuci koji je vec bio prosao i Kiprom u gostima
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bez omalovažavanja Džeke, ali ja mislim da je bolje što je to Meša ovako odradio; Đurić ima potencijala da postane još jedno veliko ime fudbala, koje je iznjedrila Naša Zemlja. U suštini, kada Džeko igra, sva igra se svodi na njega - on je tu glavni, svaki pas, svaka prilika, svaka akcija. To nije loše, međutim i Džeko nekada ima loš dan (to su oni dani kada na klixu možete čitati komentare tipa 'Džeko kloc' i sl.) - na kraju krajeva, ispada, da i 'ćorava koka zrno ubode', a u suštini nije tako. Moramo biti spremni i na utakmice bez Džeke, a polahko moramo i pripremati reprezentaciju za mlađe generacije. Mislim da, što se tiče ovoga Milan Đurić je pravo riješenje.
Milan i Armin uskoro, ko Džeko i Vedo nekada :P Džeko najjači i kraj. Samo njega čuvaju dvojica (minimum) uvijek. I zato ponekad njegove slabije partije.
https://www.youtube.com/watch?v=ofXIq8SRM6I
Ma samo se treba zahvaliti Ibisevicu ,on nema mjesta u ovoj rep.
Ne još,, smotan jeste,,ali nam treba za odbijance,,bori se trči,, iskusan je ,,, promašio zicer,, nema veze,...
Ovaj covjek zna svoj posao, jer vjerovatno uz sve povrede niko ne bi sastavio i motivisao tim koji bi uz sve nevolje uspio da upise ovako vazne dvije pobjede.Respect
mesina fotka, on lezerno out of focus a reklame iza ostre i jasne. Guerilla marketing hehehehe
Hajte brate, kvalifikujte se... da nisam dzaba narucio karte, da vas gledam u Francuskoj!
Bravo Mesa! Kapa dole! I tebi i Draganu i svim ostalim u strucnom i medicinskom stabu. I ovaj put za formaciju, taktiku, pracenje situacije na terenu, za pravovremene i tacne izmjene cista desetka (10) PS ostaje da se, vise teoretski, radi na ispravljanju uocenih tehnicko taktickih greski igraca koje su bile amaterske. Samo, necemo sad o njima. Cestitke i igracima, prije svih!
brzo ce doci vakat kad postanes korumpiran samo dok te navuku -.-
Begovic ispunio normu od 2-3 gola po utakmici nas najslabiji igrac,odbrana suplja i sreca da je napad bio donekle na visini zadatka.Mesa opet pogodio sa izmjenama ima nos za to.
Greske su sastavni dio igre. Nas je problem sto ih cinimo previse, a narocito one neprisiljene. To nije toliko stvar tehnike koliko koncentracije i na tome se mora poraditi. Za golmana je nedopustivo da ga primi na prvu stativu. Pogotovo za golmana Chelsea. Sta ce reci Mourinho?
U dva napada Kipra njemu ispadaju lopte iz ruku. Nije dobro.
to je stvarno glupo da je bilo nerevoza koda nisu profesionalci i ako se nerevoze protiv ovakve strane, sta ce onda biti protiv strana kao engleska ili swedska ili italija? sta cemo amo od jedanput raspasti od straha ma katastrofa od igre, nisam nikad vidijo losije igre, i onda kad smo izgubili protiv kipra i izraela prije nismo ovoliko lose igrali , bas katastrofa da mozda ovi nisu se napili od prehodne pobjeded protiv velsa pa su bili idalje pijani? ja nemogu da razumijem kako je onoliko bila losa nasa igra i to protiv kipra stvarno razocaran sam i izgubio sam povjerenje, jel izgleda kad nam je pritis da se raspadamo
I deljni uspjeh je izgleda zagarnatovan , samo bez dzeke ?!?!
Ne lupaj!
Kako lupanje ? Zadnje 2 razblii bi bilo koga da je smjeo izaći. !
MESAAAAAAA DINO ARSLANAGIC STANDARD LIJEZ TO NAM TREBA POD HITNO U BELGIJU PO MALOG
Moze nesto vise o tom malom?
Većina selektora bi kad je trebo rezultat ubacili Džeku mrtvog. Tako da tu se nema šta reć, to je nosina selektora. Recimo ja nikad ne bih Zukanovića izbacio osim da znam da je povrijeđen. Tako da dok ima rezultata štaš :)
Dobro je da imamo i Kolasinca. Mozda je Zukanovic kreativniji u napadu, ali je slabiji u odbrani. U svakom slucaju pitanje lijevog beka je rijeseno.
ma slovenija o da nas bude 10 milja na stadionu 10 ispred u ljubljani
Mesa je KRALJ Begovic nesiguran treba Buricu sansu dati Mujdza slab od povrede protiv Francuske nije onaj stari Spaha i Sunjic spori obojica treba bar jedan brzi stoper Zuka solidan al moze puno bolje mozda ko stoper Pjana slab ni trecina od onog iz Rome Hare sarajevski smeker treba mu klub gdje igra inace je dovoljno za male ekipe viuse ne Lulic dobar borac asistent mora nalo zavrsnicu popravit Visca slab bori se al fali prodornost i sigurnost Vedo slab lukav al daje vazne golove M.DZuric najveca nada spasio nas da uopste baraz igramo sa dobrim krilima i centarsutevima zlata vrijedan Dzeko povrijedjen al s njim smo opasniji jos da hoce malo vise trcat Hadzic solidan uvijek Hodzic buducnost treba mu sansu dati ponekad Stilic kao Hodzic malo igra a nije los Besic za sredinu rodjen jos da mozak ukljuci bio bi kralj Salihovic solidan po potrebi zvati Kolasinac tenk vise pozicija moze igrat al cesto povrijedjen O.Vranjes borac i daje sve dobra zamjena u odbrani za bilo koga Cocalic jak
Mujdža- je**** punoljetnu zensku familiju Maloudi Šunjić- odličan, nismo Srbija da imamo dobar izbor defanzivaca Zuka- isto dobar, danas je to malo slabije išlo čitavoj defanzivnoj liniji Džeko-trči koliko može, ili koliko treba, boljeg nemamo, nismo imali, i Bog te pitao kada ćemo imati Kolasinac- imao težu povredu nedavno, treba ga malo pripazit, ako Bog da biće to vrh O. Vranješ- tanko, borac da, ali džaba kad mu dosta znanja fali, možda bi bolje bilo da je danas igrao Stojan
Kad bi dao Buricu sansu i ovaj nesto zasro Mesu bi za jaja objesili ispred vjecne vatre.
Safet ti ga pusi Mehmedeee