Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd Meša povedi na prvom. Mario Vrancic u ZM umjesto Haris Medunjanin. Povedi Mateo Susic i Emir Dilaver najboli desni bek u nihovo ligu. Umjesto Mensur Mujdza i Avdija Vršajevic. Napad moras ponit Haris Handzic i Ermin Zec umjesto Vedad Ibisevic i Riad Bajic (mora ic u Mladu Selekciju. Ostalo je dobro.
I Ajdin Mahmutovic, posto sto je dao goal danas i uvijek za Viktoria Plžen
Samo radi podsjecanja nekima: kada je ovaj Mesa vodio Grenobl u Francuskoj cijelu sezonu nije pobijedio i bodovi protiv njega su bili unaprijed osigurani.
Da nije bilo Safeta pojedini mamlazi koji ga ovdje pljuju ni danas ne bi znali gdje je Brazil.
ko fol gleda,a samo zove željovce ja glupisona babo
Vrlo vazno bi bilo, kad se igraci vec gledaju u utakmicama uzivo. Snimiti formaciju i nacin igre timova u kojima igraju nasi. Tako ce se vidjeti sta igraju i koliko u toj formaciji daju i gdje im je mogucnost poboljsanja i napretka. Naravno, uz sve potrebne statisticke opodatke iz sedmice u sedmicu - odigrane minute - pretrcani kilometri - tacni / pogresni pasovi - osvojeni/ izgubljeni dueli - udarci itd. itd. bar jos 7-8 vaznih referansi po utakmici. Ako igrace koristimo na pozicijama u kojima su u klubu i u istim formacijama, pola posla je uradjeno.
Prvi selektor BiH, koji radi selektorski posao kako treba !!
Selektorski posao sastoji se od jako puno stvari. Sta ti se svidja od svega?
Ok! Sta vam se od svega najvise svidja? Ili mozda ni sami ne znate? 😉
obajdi , obajdi , najdi nam kakvog dobrog
Moze li ti ko platiti let za malo dalje recimo Rusija ?
Mesa ti si jedan dingospo .Molim te posalji telencetu koju kasetu kad budes mogo
prava kozja glava hebo vas papa iz kaostica
Tance moj :D pa ti si jos vece tele od kralja teladi ..kladim se da i ti volis suskavac na+ 30
PRIKAŽI ODGOVORE (2)