Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT ČET.NICIMA, USTA.ŠAMA I BAL.IJAMA SAMO JEDNO, SVETO IME TO.. B O S N A i H E R C E G O V I N A LJILJANI ZAUVJEK
e ti dijete si ili guzonjin sin ili nikad nisi svoje pare u zivotu zaradio
@hm Bila bi to Bosna!!!!
moj dobri Mesha, da ti vodis ovaj tim uzeli bi ih... a ovako, ko zna
\"Ovo je velika utakmica za bh. reprezentaciju. Vjerujem kako možemo slaviti.\" nemas sta vjerovati, naravno da mozemo slaviti svako moze slaviti nego - mozemo li pobijediti, to je pitanje? :D
zivio meshaa
ovaj mesa zna izvuc dobar rez u utakmicama kad mu je tim autsajder... trikolori su svakako ranjivi samo treba strpljivo cekat sansu bar 2 ce se ukazati ne srljati vec cvrsto u odbrani sto duze 0-0 oni su sve nervozniji...hajmo zmajevi mozemo veceras sve rijesit... bellive
naprijed zmajeviiiiii voli vas cijela bosna
svi ovi sto dizu atmosferu do usijanja: dajte se malo spustite ljudi na zemlju da morate staviti 500KM na jednu od ove dvije reprezentacije, koja bi to bila?
najeo se mujo cevapa sa lukom uh,,i usao u kafic sa curom,,kad ona auuuuuu sto se osjetis na luk,,,a mujo ce; a deset cevapa ne osjetis aaaa!!!