Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...netreba nama spisa, nama trebaju igrači
Kako brže kvalifikacije :O Prođe me ova godina u ništa...
Objavljuj ti svoje repertoare iste otkako ih je Ciro poredo, procitala nas je i reprezentacija Trinidad i Tobago, samo da pogledaju Papetove kasete i mogu nas kod kuce pobjediti, sve isto osim Mechinog ziro racuna gdje redovno lijeze.......Sloboda je svetinja
Najgore je to sto sve ako uspijemo da osvojimo to drugo mjesto (sto je jako upitno) opet moramo u baraz - a ja taj baraz necu gledati!
Sad ce svakodnevno davljenje i lazi .. i na kraju opet sve isto..
Da bismo postigli rekord svih vremena od osam razlike trebamo igrati taktiku 4-4-1-1 sa Djurićem na vrhu a Džekom iza njega.U ovom slučaju drugi napadač ne mora uopšte biti kreativan , dovoljno je da se dobro gradi i gura naprijed i da njih dvojicu drže ukupno četiri protivnika.Tako bi ih ofanzivno nastrojen i agresivan vezni red izmiješao da bi molili boga što prije kući da idu.
Znaci Dzeko da igra laznu devetku? Ne vidim razlog za to
Svaka cast jarane,odavno nesto gluplje nisam cuo
Sve koje je do sada pozivao, zovnut ce opet. Na zapadu nista novo.
Opet ovaj Cipar!
Sve dok pozive salje Hadzicu, Sunjicu i amidzinom jazavcu nema nama napredka nikakvog. Cimirot odlican u PAOKu ali amidzin mali uvijek ispred njega,ovo vise nije nasa omiljena reprezentacija nego jaransko-nepotisticka grupa.Bas me zanima sta ce biti sa momcima koji osvojise onaj kup u Japanu i pokazase da zele i da mogu
Zajedno do Rusije.Ako nas je Meša mogao izvaditi iz sr""a prošle godine,ovo će biti mačiji kašalj za njega
objavi više spisak šta nas peglaš
Koga god izaberes, bice boljih koje nisi izabrao. Jbg. Tako ti je kod nas. Sretno.