Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bazdarevicu...vi pobjedjivajte...nama samo to treba
ne serite i pustite čovjeka neka radi svoj posao...!!!
"Idi, idi neznalice". Muppet sikter sa klupe!
Imam neki osjećaj da će Meša biti gori od Pape ta.
Koji god selektor bude vodio BiH ne smije potcjeniti nijednu reprezentaciju, bilo to Andora, San Marino, LIhtenštajn , samo tako ce doci rezultat. I kad si puno jaci od nekog prebaci mu lopticu favorita. Nasi selektori svi do jednog su uvijek dizali svoj tim do neba a druge potcjenjivali i to im se obilo o glavu.
Mi moramo znati prvih 11 i zamjenu za svakoga od njih, a na polozajima na kojima igraju u klubu. Uigravanje mladjih u trenutku kad nemamo uigranu igru starijih, onih koji treba da nose igru, cini mi se kao gubljenje vremena. Ako ne bude igrao Lulic, bice to veliki hendikep, ali bi onda svakako morao zaigrati Salihic. Bez jednog od ove dvojice na lijevom boku cemo biti osakaceni. i znatno oslabljeni. Tu nemamo adekvatnu zamjenu ( Ako to nije Tino? ;o)))
Salihovic, pardon! :o))
Svaka formacija ima svoje dobre i lose strane i u defanzivi i u ofanzivi. Mnogi teneri, a pogotovo nasi o tome pojma nemaju. Vidim da i Mesa koluta ocima i to me brine. Formacija se u toku igre moze mijenjati, ali je temelj na kome ekipa gradi igru. Odatle se krece. Ako vec mislimo napadati, a i uspjesno se braniti, onda 4-4-2 mozemo odmah zaboraviti. Mi nemamo igrace, niti smo uigrani da bi u toj formaciji uspjesno napadali i uspjesno se branili protiv iole jace ekipe. Protiv slabijih, mozda? Nemamo agresivne napadace niti agresivne vezne koji djeluju uskladjeno.
Ozibljnim pristupom kao protiv Andore , naravno necu spominjati zlaganje,borbu,trud,igru i sve ostalo bitne stvari. Nadam se da pobjeda nece doci u pitanje i da aBd sutrašnjom utakmicom cmeo definitivno vdijeti da li naša najbolja selekcija ima snage da izbori EP :))
neka ba mesa pusti tu suplju
Bojim se da se ne rizikovanje sa Lulicem i Salihovicem u stvari odnosi na ponovno pravljenje mjesta za onog amidzinog uhljupa Slinu. Da Mesa ubaci Stilica,prijateljska je i neka momak proba. Za Slinu nema potrebe nista probavati jer smo svi svjesni da ne zna i ne moze.
Zna li ljudi neko gdje je mjesto Gnojnica????
Ne znam da li je neka fora ili ozbiljno mislis? To je mjesto izmedju Lukavca i Gracanice koliko ja znam.
ahmo@ ma nije fora. Već jedan me vam zajebaje u komentarima kaže da je iz te Gnojnice. A sad mogu se snac gdje je Gračanica, ali taj Lukavac, gdje on dodje jel daleko od Gračanice, i imal kakav drugi naziv
Bazdarević može ogromne stvari uradit sa reprezentacijom i vjerujem u njega
haha cuj nije veliki favorit.. ma za mene ti nisi neki trener da si normalan izveo bi ono dijete besica poslije davljenja odma. a sa austrijom se spremi primit par komada
Eto sto bi ga izveo radi cega MOMAK IGRA SRCEM ZA JEDNU NAM JEDINO I GINE I NEKA I UDARA I DAVI, a kad nas nase igrace udaraju drugi igraci lome niko nista ne kaze !!!
JEDNU NAM JEDINU * pardon
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni nemaju Dzeku, a mi imamo. To znaci 3:0 opet za nasBiH naravno.
pogledajte i video : https://www.youtube.com/watch?v=FluqM82y7vs
mrš