Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa odigrali ste dobro i ponosni smo na vas. Sa ovakvom igrom se imamo pravo cemu nadati. Samo i Grcka je ruku na srce bila katastrofalna, a moramo biti samokriticni, pogotovo prema Pjanicevoj sansi i onda kada smo istrcali kontra-napad gdje je jedan igrac bio u potpunosti sam na desno. Onakve sanse se moraju iskoristiti. Sretno i da nastavite sa jos boljim igrama.
Cemu se imas nadati, pogledaj kako drugi igraju, ovo je trecerazredni fudbal.
@puJ-do Bas tako. Nek gleda prvorazredni fudbal i uziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sami smo krivi, imali smo sansu da ih poderemo!
lijepo rece Rukfas splet glupih okolnosti...
@kemol61 ultra glupih
Sta rece pa osta ziv ..
sve u svemu dobro je bilo pokazali smo da mozemo i protiv sudija i protiv cigana i protiv srpskih provokacija samo dalje baraz nam se opet smijesi sretno mesa i podigni tu kondiciju i koncentraciju kod igraca mnogi nemogu 90 min,izdrzat
Mi opet nesto slavimo.. Koji vam je k.. Ova utakmica se morala dobiti i poslije svih ovih okolnosti.. Nezaboravite da smo imali 3 stopostotne sanse sa i bez Dzeke ali nismo realizovali zbog sebicnosti.. Neznam kakvo vise sazaljevanje .. Grci su vjerovali do zadnje sekunded sto ocito mi nismo .. Sta sad imamo pametovati.. Kriv nam ovaj kriv nam onaj.. SAMI SMO SEBI KRIVI I NIKO AMA BAS NIKO DRUGI
Kad na terenu stojimo kako treba, onda i igraci igraju uglavnom dobro. 4-1-4-1 je formacija u kojoj nikada ranije nismo nastupili, a sinoc u Atini se pokazala jako dobrom. Dzeko se defanzivno dovoljno trudio, a Jajalo korigovao greske prvog defanzivnog bloka. U ofanzivi su ispred stopera igrom dirigovali i on a jos vise Pjanic. Ibisevic i Dzeko nisu stajali paralelno nego su mijenjali mjesta po dubini pa smo stvorili sansi kao rijetko kada. Iznudjeni pslobodni rezultirao je golom. S
Sve stoji osim ovoga: "Najveća šteta je bila što je Edin Džeko isključen nepravedno i što nas je sudija oštetio za ta dva boda" Kad skines svoj dres dobijes zuti. A i gace (desilo se Vucinicu). Znaci ako protivniku skines gace, to je isto neki zuti. Prvi zuti zasluzen. Jedan zuti + jedan zuti = crveni. Ne slazem se da nas je sudija ostetio. Jes sudio malo pristrasno, ali nije napravio neku veliku gresku.
Ako nastavite ovako bicete cetvrti
Po meni je Mesa izgubio utakmicu cudnim izmjenama. Ubacuje sporog Djurica kad imamo 10 igraca i kad Grci moraju krenuti na sve ili nista, a zatim jos gore. Vadi Hajrovica i uvodi Bicakcica. Totalni amater.
Slazem se .. Totalni promasaj. Mesa ustvari nikad nije ni imao veze sa taktikom . Sve mu se posrecilo..
Nemogu nam Nista Nasa reprezatacija je za 10. Sudija ili je popio nest jace od Vode ili stvarno nema dobar Ocni VID Na Dzeku su Cjelo vrijeme isli po 2 Grcka igraca samo da sve su gledali da ga sa nogu bacaju na Pod. Sudija je nepravedno postupao prema Dzeki.Od mene za Sudiju Da Ti lijepi Bog podari Nemilione al da podari OCNi ViD jos vise da te Iskusava . Grcku igraci Prije bilo kojeigre trebaju Jedan Skolski Cas kako da se ponasaju sa bilo kim da igraju. Policiji i Obezbjedenju da nedozvoli Sto Su DOZVolili njiho je Odgovornost sto je publika grcka radila.
Skembajte grke u zenici, jarane
Igra je dosta bolja, a za *mangupluke* nisam, i ovako smo zaradili previše kartona. Spahić i dalje ne kontroliše ponašanje. Govoriti sudiji *fuck off*, a on i onako radi protiv tebe, nema smisla.
Mesa je mislio vjerovatno na mangupluke tipa zadrzavanja igre u nadoknadi,pa golman malo razvuce,pa ispuca,pa onda kraj.... Onakav zavrsetak sinoc niko nije ni sanjao,nije nam bilo potrebno igranje kod naseg 16-erca u poslednje pola minute.
nama isključe napadača njima štopera i opet oni nama na kraju zabiju gol. pa kako, allahu ima li te gdje.
Grčka nikad lošije nije odigrala, tzv. BiH nikad bolje. Neće se tako nastaviti. Pozdrav iz Republike Srpske!
Popišamo ti istu.
..uriniramo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kako bola Mesa mozes biti zadovoljan. Ono sto ste prikazali je hrkljus od fudbala. Begovic ispuca pa ko uhvati. nigdje ubacivanja lopte sa krila aigras sa dva spic igraca , ustvari nigdje ofanzivnih bekova niti tipicnih krilnih igraca. Grcak slaba a ni vi niste daleko odmakli . Ono nije fudbal za vecih takmicenja.
... igrali su dobro i borbeno, rezultati dolaze to je sigurno.........navijanje je bilo jako dobro
I onda ispadanje u barazu
Momci su dali dušu i srce na terenu,svaka čast nesreće se desavaju nazalost u fudbalu je tako.Ne treba žaliti idemo dalje,možemo svakoga pobijediti uz malo sreće.