Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahaha što se ismijah na sabahu
Ovaj van gaal je najsretniji trener u historiji fudbala, ja ne znam ni jednu utakmicu da je dobio po nekoj taktici. Sam prolaz u finale lige sampiona je sve objasnio, ne sjecam se da li je i jedne pobjede imao... + jos smijesnije je sto on uporno tvrdi da je Mourinha naucio svemu o fudbalu hahha covjek ga oder\'o po svim statistickim podacima...
Uprava van. Kako se usudjuju ti balavci govoriti Uprava van. Jedna od najboljih uprava na svijetu bez koje bi Bayern jos uvijek igrao na Minhenskom olimpijskom stadionu i bez koje ni Njemacki fudbal ne bi bio sto jest. J*** ih Van Gaal u usta. Ovo nisu navijaci nego skupina retarda. Familije im se naj******. Ta im je uprava zasluzna za sve naslove Lige prvaka sto su ikada osvojili. Treba ih izbaciti sa stadiona, ionako ima dovoljno navijaca bar prosjecnog intelekta koji ce ih zamjeniti.