Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici je brat Uli Höneß-a. Molim vas ne brukajte se...
sramota sta rade covjeku koji je bayern promovisao u jedan od najboljih timova u evropi neprikosnoveni no1 u njemackoj,bayern ima najzdravije finansije zahvaljujuci najvise ovom covjeku i sad ga grupica hajvana ponizava i omalovazava.....bavarci nek vam je na sramotu
HALO STO-KO, BIO JE DIETER, PA JE SLIKA PROMJENJENA, SAD JE ULI, TAČNO NEKIM DE-BILIMA DŽABA I NACRTAT KAD NJIHOV ISPRANI MOZAK NIŠTA NE KONTA!!!
Koji si ti mentol, da si makar pročit\'o do kraja komentare vidio bi da je slika promjenjena... kontaš mentol?
koji ste vi levati! idiot koji nema veze s vezom napiše da to na slici nije uli, i svi za njim...A fakat na slici Uli Hoenes! Bas ce menadžer wolfsburga nositi crveno-bijeli bayernov šal...hahahahaha......::.
idi.ote, nisi u toku.. fan grupa \"Schickeria\", njih 500-700 upucuje ove transparente prema uliju.. iako je on zasluzan da bas ta schickeria placa karte po 7 eura!
Niti bi Manuel Neuer ikada isao braniti za ovu stoku bavarsku.
Hvala Bavarac za informaciju. Zasluzio si honorar od sa-x. Znam, nece ti ga platiti. Nije cudo, i kod sa-x ima dosta MEDJEDA.
@don i monitor Kada je raja komentarisala na slici je bio Dieter Höneß i ispod slike ime i prezime istog. U medjuvremenu Sa-x je skontao da se blamira i uspio pronaci pravu sliku...
Slika je u međuvremenu zamijenjena... toliko
Vidi se da imas pravo. ULI je jedan od najuspjesnijih menadzera ü Njemackoj. Veoma, veoma inteligentan covjek. A ovo bosanski dundjeri hoce da nesto komentarisu. DUDUCI JADNI.
Aman bre ljudi MEDJEDA medju citaocima!!! Na slici je U L I HÖNESS.
ovo je slika Ulija Henesa, bezveze se vi brukate komentatori patetični. visite na protalu po čitav dan, a samo pljujete po njemu. ako vam se toliko ne sviđa, ne znam što ulazite ovamo
BOLI DÖNESA RACKU sta oni glagonjaju
Navijaci imaju pravo da dignu svoj glas.Uli se nekada ponasa kao da e jedini vlasnik kluba..Naravno da se navijaci protive dolasku Neuera i bacanja milion au kasu 1860
kupac (navijač) je uvijek upravu. trebaju sad bojkotovat par utakmica 50.000 x 50 eura = 2,5 miliona EURA po jednoj utakmici. Pa ce ovi guzonje vidjeti da li navijači smiju ili ne smiju tako govoriti :)))