Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li neko kako je igrao mc
SKY-- i bila je rutinska pobjeda, ti vjerovatno nisi gledao utakmicu, ali ima nas koji jesmo, pa mogu rec da je bila rutinska pobjeda, zasto ici prema naprijed i pokusavati zabiti 4-5 golova, a u suboru dolazi B.Dortmund... ljudi poveli 1-0 i cuvali rezultat, igrali onoliko koliko im je trebalo :))
werder-bayern 1-4 ????
Ja ne znam koju si ti moj autore utakmicu gledao, ali izgleda da to nije bila gore navedena (Freiburg - Minhen). De nam malo detaljnije objasni zasto je Neuer dobio zuti karton, kada su igraci Bayerna dominirali cijelu utakmicu, te nam nabroji te tolike neiskoristene prilike da nabiju gol razliku.
Bayern!!