Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"bayern-fanovi\" su jedne obicne PI_ZDE!! gdje ste sada mishevi?? sve fudbalski strucnjaci, u usta vam se serem!
Gdje ste sad fanovi Bayerna... nesto ste se usutili nakon 4:0 sinoc :))
mess u stilu dzeke :Di daje 2 komada kao sto je i dzeko :PPP
aha- evo ga moj drug \"feharija\", hahahahhaha.. pa kako je legendo? :pppp prepisa li naziv ulice? :)
Djerime sinko ti si cekao da ovaj clanak izadje pa raspalio sa komentarima ko djevac zeljan pic..ke :) pjenis se sinko vec. Jest mi milina citat ove nabrijane navijace,dok raja uziva i provodi se djerim i njemu slicni vrte pornice na tv-u.Sinko izadji vani i postani malo socijalan :) pubertet je davno kod tebe trebao stici,ali ocito kasni...
Barca-Bayern 2:1 Bayern-Barca1:0 Evo moje prognoze. Mozda i ne bude bas ovakav rezultat, ali Bayern sigurno prolazi.
zelim jos nesto reci: bayern iz doba effenberga, TADA elbera i jos uvijek matthausa- OK, SVAKA CAST !! to je bio klub da mozes reci \"igra- tipicno bayernska!\".. imali su koncept, stil i prepoznatljivu igru. a od 2002 godine bayern igra nazor i mucenicki ! muce se sa _ebenim cottbusom ili bochumom.. kahn \"napenali\" loptu naprijed, neko produzi glavom i ako makaay zabije gol - super, ako ne, pokusacemo opet. tako se igralo. a Barcelona je momentalno kvalitetnija od njih u svakom segmentu. uostalom zivi bili pa vidjeli. i kakve veze ima sada statistika sa svim? sada je ONO sto je sada a ne istorija i \"legende\". vidjecemo sta ce da bude a ja znam za koga navijam.
ooo istoricari !!! vidi ti kritika na filozofiju barcelone i vidi ti drvenih filozofa i statisticara. kao da vam je uli henes babo. uli henes kome je svako kriv ko ima kvalitet i ko ima novaca. ma uostalom, coravom dzaba migati.. dobice od henry-ja ono sto zasluzuju vec odavno.. nafurana stoka bavarska... leglo konjina i drtina (lucio, van byten, demichelis).. sve konjina do konjine.
Barcelonu sam nekad vise volio(i Bayern sa Salihom),ali i ona je pocela da lici na Imperijalisticko-fasisticki klub iz Madrida(real) sa bezbrojnim dovodjenjem igraca sa ciljem oslabljenja drugih klubova.Helem....FORZA BAYERN,FORZA RIBERY
neka bolji pobijedi ali bit ce gusto, lenanjo- svaka cast na komentaru ...
Naravno , da su rasprodali to je ogled dva Evropska giganta, dva prijateljska kluba, naravno da je historija u korist Bavarskog giganta, (to ne znaju ovi novopeceni \'Messi\' navijaci Barcelone), ali neka bolji pobjedi , nadam se da ce to biti Bayern.
pa naravno.imat ce sta da vide. valja fino otpratit barcu kuci sa bar tri gola
nek gledaju kako ih barca prkni ! :))