Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern upisao pobjedu bez Robberya, i bez najboljeg bocnog na svijetu Alabe, a uz to se kapiten Phillip tek oporavio a Thiago Alcantara je odigrao prve minute nakon 12 mjeseci, a jos fali i Martinez!
navijam za bayern ali nisu mi nesto puno pokazali, prvo poluvrjeme jesu dominirali ali nije islo bas osim onog pogodka, vidi se koliko znace riberi i robben
navijam za Bayern 15-ak godina, ali volio bih da je Borusia pobjedila, jednostavno taj klub i trenera ne mozes ne voljeti, falit će puno u L.p ako se ne domognu vodećih mjesta na tabeli..
rutinski bez 3 vjerovatno najbolja igrača...
koji mag je ovaj guardiola pokaz'o je veceras... odavno niJesam gled'o jaceg igraca od lewandowskog...
igrao sam X i ko ce meni sad to nadoknaditi
Evo ja ako Lorient preokrene do kraja...
Steta oborili me na kladari
melju l' melju