Hrvat privukao interes klubova
60
Bayern odustaje od Džeke, kupuje Marija Mandžukića
Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Dzeku ali su njemci jos jednom dokazali da su promisljeni sa lovom. mislim da su dobili dobro igraca sa Mandzukicem.
E ako Klix ili Totalsport tako kazu, onda ok, mora da je tako.
budi te sretni..i mario je iz bosne porijeklom.ODZAK;;PRUD
mufijuz sjecas se kad sam ti mamu karo???
haha kloc nemoze mandzukicu ni vodonosa bit...cak je i za to nesposoban 4.igrac
Smrdo jedi g o v n a .
3:30 uzivajte i s(T)isajte da vas suSedi ne cuju rvokamenjarci iz ercegovine ovako je Bolić svojevremeno uništav\'o Mancester Unajted a istorija se ponavlja http://www.youtube.com/watch?v=J_DfmnDcxi0&feature=related al naravno \'ta ce dJeko kad vi imate Mandzukica i rvacku reprezentaciju koja je na guz\'ove otisla na euro a isto tako i pala sa eura.
evo jos malo wannabe rvati iz kamenjara http://www.youtube.com/watch?v=g23WcoNiR9U stisajte da vas suSedi ne cuju
dzeko direktno ucestvov\'o u osvajanju dva razlicita drzavna sampionata i pojavi se par kamenjarskih hercigosa koji su pokupili pamet svijeta svrsavaju na sve sa šaharom da pametuju kako je mandzukic bolja investicija.... nema sta bistri ste ko hercegovacka boza.
Dobri su mi ovi sto kazu kupuju sto je jeftiniji kreteni nisu to patike
Onaj koji je Dželu uživo gledo zna o kakvom svijetskom igraču se radi, tako da je ova diskusija totalno nepotrebna.
Edin \"The Kloc\" Dzeko
Hallo bali.je.si.ne onaj kloc od igraca je precijenjen i City ga je proglasio pogresnom investiciom ,sad posto zele vratiti bacene pare gledaju da ga uvale nekoj budali,samo nema tog tokmaka soto ce dati 30 miliona za igraca koji sijedi na klupi i ne daje golove ! Sad je ni tamo ni ovamo City sa njim ,niti ga mogu prodati preskup je ,niti njima koristi posto je talasika ! Bayernu ne treba oni su nasli dobrog igraca za znatno manje pare ! To vam je to !
We\'re at the crossroads my dear Where do we go from here Maybe you wont go maybe you\'ll stay I know I\'m going to miss you either way...
Pa Mandzukic je smijesan igrac , dao 3 gola na euru i lafo ga odmah traze najjaci timovi .. nece se Bayern s njim usreciti , jedan od gorih napadaca u Bundesu :)
pihh ja se taman ponadao otjerali sugave u s t a s e, kad ono opet nekog dovode, a radi njih zijanili cijelu sezonu... mislim da cu morat promijenit klub za koji navijam barem dok ne odu uje
Činjenica je da Džeko nije pokazao ništa posebno u Cityu, bio je prosječan igrač! Stoga njegova trenutna cijena se može komotno podjeliti sa 2, da bi ga mogao netko kupiti! Pa ljudi moji znate li vi kakav se brazilac može naći za novac koji traži Džeko i tada ti je igrač zagarantiran, t.j. manje su ti šanse da si uzalud bacio lovu! Kada kupuješ bosanca za tu svotu to ti je onda \"mačak u vreći\" Bez uvrede!!!