Liga prvaka
0
Bayern na rubu ispadanja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OGLAS Mijenjam Tonija, Olića , Pranjića, Riberija, Van Bujtena i 500.000.000 eura za Ibiševića, Džeku, Misimovića, Salihovića. Uzećemo samo ozbiljne ponude u razmatranje.
jbš ti ekipu gdje su Olić i Pranjić glavni igrači :D
Čuj na rubu ispadanja, pa mi smo sinoć definitivno ispali. Nama ni Mehmed Janjoš ne može pomoći. Loši smo, stvarno smo loši.
Neka vrate legendu Otmara Hicvelda, sjetite se šta je radio sa mnogo lošijim fudbalerima. On je rastjerao tzv. zvijezde i napravio strah i trepet za Real, Manchester, Barcelonu, Juventus.... Jedini čovjek koji može voditi Bayern je Hicveld, ostali samo prave cirkus od ekipe i forsiraju prenapuhane igrače. A ovaj Van Gal ne bi mogo ni Olimpik trenirat... najgori potez kluba u istoriji.
jos jedan dokaz da lova i zvijezde ne garantuju prolaz... ove godine bayern da kupi ronalda k. hahah ne bi dobio bundesligu a nama baraz je...za rucak sarma je
pa papak! Nisi se valjda kladiJo na Bayern!? ;)
dabogda ispo.. popushih zbog njega na kladijonici