Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern sam sebe pobijedio, prvi gol dao im loptu Alonso, drugu loptu im dao Dante i trecu Boateng, Porto savršen presing radio. Bayern igra sljedecu kod kuce, vracaju se Ribery, Bastian i ekipa a Porto ima pod suspenzijom dvojicu bitnih. Sva u svemu biti ce prezanimljiv revanš, bar za ove neutralne navijače!
Arjen i Bilal su pola Bayerna!
Portooo 💚
Vidi ovih kretenčića što su jedva čekali poraz da opale po gigantu, halo bolan Bayern je bio bez sedam igrača, bez tri ključna. I Bayern je kretenčići sam sebe pobijedio glupim greškama. Ne navijam za Bayern ali šta falite Porto toliko kojeg vraga. Bayern prolazi, teško ali prolazi.
Ne mogu vjerovati koliko ljudi slabo poznaju Bayern. :o))
Bayern sna dobro igrati samo sto nisu se naspavalil hahaha
Tužno je da mnogi nisu svjesni da je fudbal postao industrija za proizvodnju novca, da su svjetske kladionice najprofitabilnije firme, da su rezultati tzv. derbi utakmica unaprijed određeni te da je klađenje na rezultate siguran način da pojedinac upropasti kako sebe tako, nažalost, i svoju porodicu. Fudbal je davno umro.
toooooo karaj njemačke homiće
tika-taka.....moj gvardiola
imo je bayern veci posjed lopte ako nista,bravo pepe jos kad mi kazu jes vidio bajerna na tabel i gol razlikei,pa normalno kad igraju protiv freiburga i hanovera.
I sta cemo sa Bayernom? A Porto ispade gori od Frajburga😉
druze kad su izvukli porto svi su kontali oni haj dosadna utakmica nakantace ih bayern jedno po 2-3 nula.onda se desilo sto se desilo u orvoj utakmici,a ovi iz porta su svi mladi i neiskusni u tom je. al et vidjecemo dalje kako ce igrat protiv uigrane i iskusne ekipe tipa barsa real.mada ce opet naletit na juve ko sto gledam i doc nekako u finale
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Mia San Mia. KMEEEEE, KMEEEE, KMEEEE. Da vas cujem "Bavarci sile"! Kloc do kloca u odbrani. Nije vam to Mainz i Frankfurt! Papaaaaa Liga prvaka!!
Prerano je to reci cak i kad se radi o povredama desetkovanom Bayernu. Malo vise RESPECT-a ne bi bilo na odmet. :o)) Porto? Samo jedan Portugalac, svi ostali stranci. Uvijek ekipa za postovanje.
Kmecavac, hajde da te cujemo! 😀
Mia San Mia Bayern je institucija koja je 115 godina u samom vrhu svjetskog fudbala i jedini iz vrha, koji treba da bude uzor svim kako jedan sporski kolektiv treba da funkcionise, posluje, Bayern nije nikakva vjestacka tvorevina i kao takav zna se gdje mu je mjesto, tako da Porto nema cemu da se nada na Alianz Areni!
Strucnjak, jesi znao koji klub u svijetu najvise zaradi od transfera igraca?? E ti su vas veceras pregazili. Znaci igraci koji su kupljeni za po 50-ak hiljada, a bice prodani za 10-ak miliona. Mozda kad ono prase izidje iz zatvora opere jos kojih stotinjak miliona kupovinom dionica u FC Bayern i od toga pokupuje pola Bundeslige. KMEEEE, KMEEEE
Ok! A jesi li znao koliko je najboljih igraca Bayerna sinoc nedostajalo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako ono nije crveni karton kada Neuer kao golman i zadnji igrac obara Portovog napadaca kod penala ja ne znam sta je crveni karton. Ono se ko zuti svira samo ekipama kao sto su Bayern, Real i Barsa
pa nije to utakmica Travnik-Sarajevo da svira penal i crveni!
Čovječe u pravu si . Kako je lako dijelio žute kartone Portu, pa najvažnijim igračima u odbrani. Mnogo grubosti igrača Bayerna ostalo je nekažnjeno. Nekad je komentatator na Areni, ostao nijem od čudjenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Unisti gvardiola bayern sa svojom glupom taktikom
Ne toliko Guardiola koliko povrede igraca.
Bayern na aparatima, drago mi je radi svih naših glupana koji nemaju privjesak Bayerna, a šatro navijači.
Ta' ce mi privjesak? ili bilo sto? Idi pa sebi kupi roza ljubicasti dres reala.
jos od baraza sam alergicna na sve portugalsko
respect za porto al mirise mi revans na pornic u jednom smjeru,ipak su to svabe