Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalna dominacija
Ja ne znam koju su utakmicu gledali strucnjaci sa klix-a, cuj gosti diktirali ritam u prvom poluvremenu i Bayern prijetio iz kontranapada hahahahaha Pa Bayern ih je nadigrao tj. razbio u prvom poluvremenu i stalno napadali, imali 2-3 100% sanse ,dominirali utakmicu, Dortmund imao 35 % posjed lopte, nije prisao golu Bayerna u prvom poluvremenu P.S. garant je neki Dortmundov fan pisao ovaj teks ..
Čestitke Bayernu, bili su bolja ekipa na terenu! Neigranje Hummelsa i Kube (od početka) i zamišljeni Lewandowski, koji razmišlja o svome transferu su bili fatalni za nas. Čekamo sada Shakhtar i nadam se prolaz među 8 najboljih Evrope!
bayern je najbolji :-)