Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern se igro s Barcom, kao što se ona nekad igrala s ostalim klubovima.....Sve čestitke Bayernu na zasluženom prolazu.
svabe su napravile genocid nad spanskim klubovima a zbog ovog sto je bajern uradio barceloni ce odgovarati u hagu… na kraju krajeva pismo/glava ce odluciti hoce li ronaldo kod messija gledati finale ili obratno
al ih nalazim koje ova :D http://q.gs/1663782/jaaaa-diaaaaa
sta imate glupe komentare stavljati prije ste molili boga da neko barcelonu zaustavi,ne mogu ni oni uvijek pobjedivati;morao ih je neko zaustaviti.
I vrapcima na grani je jasno da je prodana utakmica bila. Prvo Valdez nije htio da odbrani onaj udarac Robbena, onda Piquet dade sam sebi gol, a pogotovo treci zgoditak je isto tako bio neregularan. Svi su vidjeli da je Müller bio u ofsajdu sem sudije. A pored toga je i zasmetao golmana u prostoru od pet metara. Zgadili su mi fudbal, jebla ih UEFA lopovska. A bolja bila Barcelona, za klasu.
pogledaj malo gol Müllera pa vidi je li bio ofsajd, a Valdes nije mogao ono odbranit
hahahahahahahahahahhahahahahaha kakav si ti jebeni jetartp gola nisu dali a bili bolji za klasu hahaha oplakah !!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bas samo bio za real - bayern u finalu.bio bi to sudar divova.
@Roller BARCELONA JE NAJBOLJI KLUB NA SVIJETU ŠTA SAD PIČKO AA ?
glupa --> gluplja --> NAJGLUPLJA
Cak je Juve igrao bolje protiv Bayerna nego Barca , obrukali su se strasno .
Ovi komentari su pravo čudo: Odjednom su svi fudbalski znalci, svi su pametni, odjednom "barsa" i "real" nemaju navijaca, odjednom su messi i ronaldo najgorori...
Bayern - Dortmund 3:1
upravo onako kako sam ovdje jednom napisao.dosadna i monotona igra barcelone .bajernova sredina je ponovo odradila sjajan posao,a kada tome dodamo odlicne krilne pozicije nije se ni moglo ocekivati nista drugo.jeste barca bila hendikepirana za mesija,ali nije jedan igrac ekipa.svabe su ih preslusale i posramile.ja nisam navijac bajerna ali se mora priznati da su bili sjajni.svi su imali zamjerke na sudjenje u minhenu i stvarno su dva gola neregularna,ali sta je sa ona druga dva.i sta je sad,jesu li i ova tri neregularna jos u spaniji.sve u svemu barca je dostigla vrh i sada ide dole.bilo bi im bolje da stave pare i dzep i u kupovinu.a najvaznije je da promjene trenera da dodje neko malo agresivniji.ne bih da ovim uvrijedim navijace barce ali ovo sto nam barca pokazuje u zadnje vrijeme je stvarno bezveze...
Evo tebi palac dole jer mi mrsko citati
Ma ovo je bruka i sramota, niti real niti barcelona nebi trebali bar tri naredne godine igrati LP i sramotit se, nek se malo ohlade i glume gazde u svojoj spanskoj ligici u kojoj jedino mogu prodavati maglu i taj izmisljeni nepostojeci tika-taka, kakva tika taka to postoji samo u novinarskim glavama koji od muhe prave dinosaurusa. Spanjolci kad god su naletili na imalo dobru i sredjenu ekipu su fasovali po guzici, suplje price da su nesto u deset godina osvajali padaju u vodu jer se vrlo dobro zna na koji nacin su osvojili, primjer chelzi,arsenal itd, a da ne govorim o unitedu kojem je ove godine otrgnuto polufinale. Kad se igra normalan nogomet bez mijesanja sudija ni Real ni Barca nemaju nikakve sanse, mogu se iskaliti na jednom milanu koji je u krizi vec godinama i tako nekim manjim klubovima, da sam navijac tih spanskih cigana zapitao bi se zbog cega i zasto navijam za te klubove, jer jedino za sta su stvoreni je korida :))
Dobro je Ibra rekao: "Jebes igrace koji ne mogu kupiti sebi cokoladicu na automatu" Posteno gledajuci Real je trebao ispasti i prije od manchestera i od Galatasaraja, da sudije nisu usrali, a barca nije mogla pobijediti ni PSG
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935214_384156375026835_177150169_n.jpg novi sponzor barce hahah :'''D
kad bude bayern dominirao kao barcelona europom zadnjih godina mozete da pljujete po barci, ovo je samo plod srece za bayern, messi povrjedjen oni istroseni , taktika losa . a sad svi lafo navijate za bajern a gdje ste bili kad ste igrali kup uefa ne tako davno :) barca je institucija za sve klubove :)
al si glupa jebla mater svooojuu
Sreca je kad postignes gol u zadnjoj minuti susreta i tako odneses pobjedu, a pobjedu od 7:0 nazivati slucajnoscu i srecom nema neke veze s razumom. Bayern je u posljednje četiri godine 3 puta u finalu lige prvaka, a ti se tjesi da su zvijezde na nebu bile u losem polozaju, pa barca izgubila. Ne vidi se ovdje ni b od barce.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Osim: Džeko je svjetska klasa, Mandžukić mu nije niti blizu ahahahahahahahaha!!!!!!!!
pa bi odgovorio Ivici Osimu, kojeg inače ne simpatiziram nimalo: Mandzo ce gledati finale LP na terenu a Dzeku sa Amrom, jel ti jasno?
hahah nisam odavno procito gluplji komentar. Pa nije sam Mandžukić igro i pobijedio barselonu, pobijedio je tim Bayerna, a Mandžukić nije ni igro prvu utakmicu, a ni u ovoj nije dao go. Tako da neznam sta se prosipas djabe...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte biti nefer, Real se borio i ne moze biti razvaljen ako je uspio dati go u gostima i pobijediti na domacem terenu 2:0. Ustvari, falio mu je go. Pobijedio je bolji, ali nije razvaljen. Na drugu stranu Barcelona je skroz na skroz razvaljena, u dvije utakmice nisu postigli go, a primili su ih 7 :p Cestitke Bayernu na prolazu :)
slazem se, svaka cast
Takodjer se i ja slazem, poderali su ih zivotom, a Real-u je falio samo taj jedan korak, samo jedan go...
Sad lafo niko ne navija ni za Barsu ni za Real, ma .i.
pa gdje ce navijat, sramota :D
Ja navijam za Real, ali u susretu Bayern-Barcelona se zna za koga navijam, BAYERN normalno..