Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je samo znati ko vama pise ovakve gluposti ili od koga ih kopirate!? istina je da bayern zeli bosingwu i da se zeli PRODATI gore navedenu trojicu ali mi nije jasno gdje ste vi procitali da ih zeli zbog zamjene poslati u chelsea!?!? valjda imate u toj redakciji nekog ko zna njemacki pa mu predlozite da ode na bayernovu stranicu ili jos bolje upali teletekst dsf-a, eurosporta ili sat.1 i informise se kako stvari stoje! njih bayern zeli da se rijesi, ne znam koja budala ce da povjeruje da ce ih chelsea uzeti!?
stvarno ovi bosnaski portali valjaju glupost...uopste nedaju ova tri igraca za bosingwu..nego daju nako ova tri igraca na prodaju,a za bosingwu daju 12 milona..daj prestani te lazne vijesti stavljati i preokretati vijesti iz njemacki medija
ne trbaju na truli dajte nam riberija.. il smo se ušutili nakon ovoga
hahaha jest da navijam za Bayern ali ako ovo Chelsea prihvati,bit ce najveci papci u historiji fudbala
Cuj Tim Borowski, Christian Lell i Andreas Ottl A igraca i govana, hahahahhahahaha! Pa nije Chelsea lud :)
Šta će Chelsea od njih 3, stavit ih u rezervni tim?