Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je moguce ali mislim ko od ova dva kluba prođe Atletico ili Barcelona favorit je za naslov prvaka
kad vidim sastave Athletica i Barcelone: pa to je presmjesno s kakvom ekipom pokusavaju parirati Uefaloni, ali ipak to je Uefalona, ne moze se lahko protiv 13+2 igraca!
@ferrachi pravi protivnik tipa Rome?
@I`ll be back kad je bgt Barca dobila Romu u osmini finala,cetvrtfinalu ili polufinalu.A ako cemo pricat o grupnim fazama pa jbg neko dobije Romu neko Malmo sta da se radi.
Vugdalic i kolega Hadzic su ranom zorom kupili kantu vazelina i spremni su na novo karanje mozgova...: -Partizanu treba gol u prvom poluvremnu, kao Sahari voda." (prenos utakmice Partizan-Bate Borisov) -"Odbrana Fiorentine je izgledala odlicno do 25 minute ali sta reci pa i ja sam izgledao odlicno do 25 godine" -"... nema juventus veznih igrača da proture loptu trezegeu, ko štilić u željezničaru" Ovo su već lopte napamet prema Carewu. Ovako je nekad i naš Velež dok je Sula Rebac bio trener -
@Sn00pDogg Ma meni oni vec postaju zanimljivi,jest da nista pametno neces cuti al opet su bolji od ovih sa BHT i FTV. :) Znaju lupit da se od srca nasmijes. :D
@WilliamCostigan ma mogu se nasmijati ovako kad citam njihove izvale...ali dok gledam tekmu i oni mi nesto veze s mozgom i tekmo lupe dodje mi da kriket gledam
Večeras ćemo imati priliku da čujemo nove bisere mentalno zaostalih komentatora OBN-a (godpodin Vugdalić zvani Košta i Adis zvani Fudo Torbica).
Večeras ćemo imati priliku da čujemo nove bisere mentalno zaostalih komentatora OBN-a (godpodin Vugdalić zvani Košta i Adis zvani Fudo Torbica).
Kaze placaj pretplatu, a uvijek kontra utakmice, obn samo barselonu prenosi, juventus - bayern ko nije zanimljiva utakmica, sinoc real - wolsburg takoder, pa nikad pravu utakmicu da izaberu.
@black hawk Pa ne plaćaš OBN-u. :)
@WilliamCostigan placam ftv , svejedno ti je to isto sranje samo drugo pakovanje
Bayern ima odlican rezultat,ne bi trebao imat problema,a Atletico moze izbacit Barcu,naostrice ih Diego da ginu na terenu.
Oni nek zabiju jedan i parkirace bus pred golom i ici na kontre, ali ne mora znaciti, Barsa je opasnom padu, mogao binih Atletiko iznenaditi i posteno nadigrati, a opet moze se i Barsa probuditi pa im utrpati par komada, sve je moguce u ovoj tekmi, kao i u ovoj drugoj.
@mariijuana Ona Barca od prije mjesec-dva bi to lahko rijesila,al ova koja je igrala sa Sociedadom Atleticu ne moze gola dati. Eh jedino ako se trznu,mada ovo je odlicna prilika za Atletico. Bayern ima dobar rezultat jbg,ako jedan utrpaju rijesili su sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)