Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Genk nesto poput torpeda kod nas, kanta za skladistenje petardi..!!!
pa konji jedni novinarski, spomenite i da je nas reprezentativac Sanel Jahic usao u 70-toj minuti za senzacionalni APOEL... PRAVI STE KLOCEVI NOVINARSKI!!!!!
ma bjezi obori me Leverkuzen
U 70. minuti u igru je ušao Sanel Jahić. Što je vrlo bitno, nije samo ušao, nego je čak i zamijenio jednog igrača. To može samo naš bosanski dijamant.
Dobar sam 420 km zahvaljujuci apoelu i leverkusenu po najvise :D
ARSENALLL 4 LIFEE !!!!!!!!!
ovaj messi isto dzeko nikako ne moze dat gola bas mi ga je bilo zao
@hajvan - mrzim milan mrzim barcelonu, al realno gledajuci milan nije ni do koljena barceloni, dzaba ces plakati nakon tekme.... come on you blues
AC MILAN PER SEMPRE!!!CEKAMO VAS KATALONCI NA SAN SIRU
leverkusen - valencia xtra tekma bila
te , skine se Konjic u Šuko mu ka pupushi :D
sve golove sam uzivo vidio veceras u svim utakmicama lige prvaka
koji dvojac- šuko i konjić- oooooooooj majko, sve zrca mudrosto sjevaju, koji brainstorminzi.....ccccc, PU