Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demirovic i Tabakovic u napad, Dzeko na klupi protiv Ukrajine.
Batshuayi je Trenutno za Ovog Vicinog Pulena Erik Haland Licno
dzeko je najbolji strijelac lige dok mu batshuayi grije klupu
Batshuayi da igra vremenski ko Dzeko imao bi duplo vise Golova
Halo novinar, Dzeku je zamjenio Serdar Dursun a ne Batshuayi. Makar napisi kako je bilo.
Sta ...sad je kao nepatriotski reci da su dzeko i pjanic za penzije...sad igraju za sebe jos sta parica da zarade u egzoticnim ligama, odavno to vise nije takmicarski.treba podrzati nove lidere...
Susjedi, čitam u komentarima 90% vas piše u negativnom kontekstu protiv Džeke, a on je vaša legenda Bosanskoga nogometa. Prije par dana napunio je 38 godina i još je jedan od boljih strijelaca u Turskoj, ne budite nezahvalni jednom kad ode iz reprezentacije onda ćete vidjeti da fali. Sportski pozdrav.
Imam osjećaj da ćemo petardu fasovati od Ukrajine.
kakav imas osecaj za mamu?koliko ce ona fasovati?
Primitivac smrdljivi, popuši khurac.
38 mu punih godina, nije više ni za Želje.
Dzeko je korisniji zadnjih 25 minuta, nego prvih 65 min. Kako god da ispadne moramo igrati 5-4-1 s Demirovicem kao napadacem. Ako Dzeko pocne igrati od prve minute sigurno nece izaci a Demirovic ce biti krilni sto je lose. Valjda ljudi imaju mozak da poredaju igrace kako je realno
Džeko je dao samo dva gola u zadnjih dva mjeseca, valjda ce dati Ukrajini.
Jest al ih je Džeko izmorio do tada, lako mu je bilo dati gol.
Koliko god mi voljeli Džeku i cijenili sve što je postigao, kako za reprezentaciju, klubove i sebe, trebamo biti iskreni i shvatiti da je trenutno apsolutno van forme i da je na zalasku karijere, danas napunio 38 godina! Fener igra mnogo bolje i brže kada on nije u ekipi. Volio bih da s reprezentacijom ode na EP, ali on u ovakvoj formi, s Pjanićem i Krunićem van forme također (a Savo će ih sve staviti u prvu postavu), daj Bože!
Pjanic i Dzeko na Terenu dva IGRACA manje
Dzeko,Krunic i Pjanić van forme totalno pres tako bitne mečeve..ili meč,svejedno!
Dzeko na Klupu protiv Ukrajine ako bude igrao u Prvih 11 to je Igrac Manje !
Dzeko Trenutno nas Najgori Igrac van svake Forme ali ce mu Vico Zavrsiti da Igra prvu postavu